Recensies

November 2022

We hebben genoten van de mooie omgeving, de fijne N B, de gastvrijheid en de stilte en de lekkere bedden.

De 5 zussen!

 

Oktober 2022

Wat heb ik genoten van de prachtige omgeving hier!. Uitjes naar Deventer (  allen ’t overtochtje met ’t pontje is al een feestje) Zutphen ( de fluisterboot) wandelen door de bossen, nachtelijke avonturen door ’n donker bos dankzij afgesloten kruispunten… Maar ik heb ook genoten van de fijne kamer, de verwenontbijtjes en de gezellige praatjes met jullie in de ochtend! Jullie zijn een lief en hartelijk stel dat gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan. Dank jullie wel en wie weet tot ziens.

Irene, de meern

Winterkamer. Een complete B&B. Aan alles is door Linda en Henri gedacht. Optimale gastvrijheid. Een heerlijk ontbijt. Een mooie gezellige kamer en een schitterende omgeving in herfsttooi. Van de More musea in Gorssel en Ruurlo genoten. B&B de Joppeheuvel een aanrader en van harte aanbevolen.

Lia en Hans, uit Amstelveen.

 Wat een prachtige plek en wat een mooie omgeving, Het was fijn om hier te zijn. De herfst ( in bijna alle varianten) gezien en dat is genieten. Veel succes met jullie B en B en dank voor de goede zorgen. Groeten

Paul en Dinie.

September 2022

Beste Linda en Henri. Hartelijk dank voor het gastvrije ontvangst, We hebben het heerlijk gehad.

Patrick- Wilma

Het was super!. Dank jullie wel! Wij komen beslist terug!

Gasel en Augela

 

Augustus 2022

Beste Linda en Henri. Wat een mooie B & B. Bedankt voor de mooie tuin, kamers en Ontbijt.

Tonneke, Hans

Beste Linda en Henri. Bedankt voor jullie gastvrijheid en mooie “Winterkamer”We hebben genoten van het heerlijke ontbijt. Een prachtige omgeving, waar we niet eerder zijn geweest. We hebben genoten!

Rene en Jeanet uit Schiedam

Dear Linda and Henri. Thank yo uso much for your very warm welcome and hospitality during our stay with you. Weh ad a wonderfull time in yout lovely home. Breakfast was a highlight. It will be difficult to beat. Looking forward very much tot he next time!

Andrea & Phil

Linda en Henri. Vooraf hadden we al heel leuk contact betreffende de fietsverhuur, uit eten en de aanbevolen “Winterkamer” i.v.m het ( toen nog) hete weer. Na een gezellig onthaal verliep alles zoals verwacht. Prima kamer, fijne fietsen en een top ontbijt.  Prachtige omgeving. Dank,

Hanny en Bennie

 

Juli 2022

Bedankt voor een super gastvrij verblijf en geweldig ontbijt op deze prachtige B en B.

Andre – Jose, Jac – Toos

Beste Linda en Henri. Wat een leuk B&B. Gezellig onthaal en een goed ontbijt. Met dit weer zeker een geweldige plek

Anja en Maria

Linda en Henri. Wat een heerlijk verblijf weer op de redelijk koude winterkamer. We hebben drie dagen mogen genieten van jullie gastvrijheid en gezellige verhalen. De verschillende zitjes in de tuin nodigen erg uit om daar ook te gaan zitten en te genieten van de prachtige bloemen en planten. Jullie B&B is voor ons altijd een plek om museum More en kasteel Ruurlo te gaan bekijken. Prachtige tentoonstellingen hebben we weer gezien! Fijne zomer voor jullie met de gasten en graag tot een volgende keer. P.s. Wellicht tot ziens in Gouda.

Andre en Linda

Linda en Henri. Na een warme ontvangst, volgden er nog warmere dagen, dankzij de warmte werende omgeving en de voortreffelijke “Winterkamer” hebben we het verblijf en de goed verzorgd ontbijt tot een tevreden eind kunnen afmaken. Het ga jullie verder goed.

Gonnie en Be

Lieve Linda en Henri. Wat hebben we genoten van jullie gastvrijheid en van de goede zorgen voor ons. Jullie doen het helemaal met hart en ziel en dat hebben wij gevoeld. Liefs,

Linda en Gerda uit Soest en Spakenburg

Lente Kamer, Goede ontvangst en genoten van de prachtige tuin, lekker ontbijt. Zicht vanuit de kamer op het bos is machtig.

Roland & Claudine uit Brussel, Verbeeck

Thanks for your hospitality. We had a grwat time here. Love your garden!. Hope to see you next time. Sorry we have to leave without saying goodbye, have a great dsay ahead!

Qi & Jack

Wat een prachtige plek. Wat een mooie B&B. Wat een prachtige tuin. Alles super schoon en verzorgd met liefde, dat ervaar je hier! Dank jullie dat we daar even van mee mochten genieten!

Bram en Hanny uit Oostburg

Heel fijn verblijf gehad!. Henri en Linda zijn ontzettend gastvrij en hebben ons leuke tips gegeven over activiteiten in de buurt. Prachtige B&B , mooie tuin, heerlijk ontbijt en fijne omgeving, kortom genieten! Liefs,

Linda & Marieke

Mooie plek om te verblijven, past in onze fietsroute. Mooie tuin, gastvrij ontvangen, heerlijk uitgebreid ontbijt. Kortom , alles klopt. Dank voor de goede zorg

Tineke, Frauke, Tiedia uit Noordenveld

Wat een heerlijke plek. Heel erg genoten Groeten

Els en Anja

 

Juni 2022

Mij spreekt die blomme een tale, en als ook de bomen spreken, zullen ze verhalen hoe prachtig het hier is, en hoe stil en rustig, in deze gastgeverij. We sluiten aan bij de eerdere lof

Sietze en Hanneke

Een prima verblijf hier en als bonus de Beatles in een prachtig natuur theatertje!

Sam, Pim en Kitty

Alles helemaal top en alles wat hiervoor geschreven is klopt en geldt ook voor ons. Heel veel dank.

Anja en Jose

Bedankt voor de vriendelijke ontvangst. Groeten van:

De 4 meiden

Het was een fijn verblijf in jullie B&B, Gorssel ook verrassend mooi. Heerlijkontbijt! Bedankt voor de gastvrijheid en wie weet tot ziens. Groeten,

Dienke en Rian uit Aalten

Wat een fijne plek! Heerlijke tuin, zo mooi aangelegd!. En een super ontbijt! Dank voor de goede zorgen. Groetjes

Carla , Zeist en Marjo,  Arnhem

Dank je wel voor de hartelijke ontvangst. We hebben genoten van de mooie kamer met ( inwendig)  Balkon en de hele mooie tuin

Fred, Leny uit Landgraaf.

Eine sehr gute Nacht haben uns Linda und Henri Bereitet nach einem sehr freundlichen Empfang. Es ist fast schade, dass wir weiter reizen. Hier ist es so Idyllisch!. Nach dem ausführlichen und schmackhaften Fruchtstück ruft aber auch das weite Land. Wir radeln davon. Alles Gute! Danke!

Gerald, Kaufred, Karin + Heike, Duisburg und Leipzig

In een woord AF.

Grary en Harry

Goede Morgen, Wat een prachtige locatie. Een heerlijk bed! Zalig ontbijt! Gewoon Top. Bedankt

Ben, Gerrit, Anja en Ingrid

Goede Morgen. Tijdens onze fietsvakantie de B en B overnacht. Alles buitengewoon goed.

Met de groetjes van Bets en Frans uit Brabant.

Mei 2022

Wat een prachtige plek met een schitterende tuin. We hebben genoten van een paar dagen hier bij jullie. Heerlijk gefietst naar Zutphen en Deventer. Mooie kamer en een heerlijk ontbijt. Succes verder met de B&B.

Groeten Jan en Gerda uit Beilen ( Drenthe)

Dank voor de hartelijke ontvangst. Mooie plek, nette kamer met prima bed. Genoten van een heerlijk ontbijt. Jullie locatie is een aanrader!

Paul-Marie Jos Twan-Carly, uit Milheeze ( N.Br)

Beste Henri en Linda. Wat een prachtige omgeving. De kamers zijn mooi. Jullie zijn heel gastvrij. We zullen voor jullie reclame maken in Schijndel

Groetjes, Marij en Richard, Ad en Hanny

Wat een prachtige plek. Hartelijke ontvangst, zeer goed bed en zalig ontbijt. Jammer dat we hier maar 1 nacht waren. Zeker een aanrader voor iedereen.

Dick, Astrid, Gerard, Francis.

Maart 2022

Wat een prachtige plek op m’n 70 ste verjaardag wakker te worden met heerlijk champagne ontbijt. Dat blijft een mooie herinnering.

Annelies.

Beste Henri en Linda. Wat een gezellig plekje is het hier!. Leuke kamer, lekker bed, en een fijn ontbijt. En wat is jullie tuin mooi onderhouden.

Groeten, Renate en Manfred.

Heerlijke plek, lekker geslapen en uitgebreid ontbijt. Helemaal top!

Groet, Susanne en René.

Februari 2022

Beste Linda en Henri. Jullie B&B te midden van de natuur, wat heerlijk. Door jullie warme ontvangst leek het wel thuiskomen. Bedankt voor de goede zorgen en het lekker en ( veel te) uitgebreid ontbijt. We hebben er erg van genoten. We komen graag nog een keertje terug.

Groeten,
Warre, Eva, Els

Beste Henri en Linda. Het is bijna 3jaar terug dat wij zijn geweest. Veel voetbal ging door Corona niet door of zonder publiek. Vandaag Go Ahead- AZ. Willem van “de hoek” had kaarten geregeld. We hadden de lentekamer en het leek toch wel lente. Het was leuk om weer even in Gorssel te zijn, en nu kijken of de punten mee kunnen terug naar Noord Holland

Jan en Conny

Wat een prachtige omgeving om te wandelen. S ’ochtend mooi orkest van vogel gezang in de tuin waar van genoten heb. Bedankt voor gastvrijheid

Groeten
Gail

November 2021

Heerlijk een weekend lekker verwennen: sfeervolle omgeving, heerlijk ontbijt, musea, uit eten. Dank voor de geweldige gastvrijheid!

Marieke + Ria, Marga + Ria

En wij hebben er 2 nachten van gemaakt, dus dubbel genieten!!. Ha Ha dank weer voor de goede zorgen.

Ria Petra

Wat een heerlijk adres om te overnachten. Jammer dat het maar voor een nachtje was. Hartelijk dank voor het heerlijke ontbijt en de gastvrije ontvangst.

Ton – Heleen.

De B en B gekozen van wege de nabijheid bij Bosrestaurant Joppe, waar we feestje hadden, waren we blij dat we nog 1 nacht extra geboekt hadden: wat een prettig ( en rustig/relaxte) B en B. Een plek om te onthouden.

Bedankt en tot ziens.
Yvonne en Jacque.

Genoten van jullie mooie B&B, en heerlijk ontbijt. Gisteren fietstocht, vandaag wandeling en dan relaxen in Bussloo!!!. Nogmaals dank

Toon en Francina, uit Middelaar.

Heel veel Dank voor jullie gastvrijheid.
Zo’n fijne gedachte dat Marc en ik hier zijn op de Joppeheuvel!!! Alle liefs voor jullie

De allerzielenviering was weer zo troostrijk voor ons: Dit jaar met Joleen, Kees, Alette en Cecile, Rosalie

Oktober 2021

Heel mooie B en B, mooie omgeving, lekker geslapen. Heel mooi ontbijt. Bedankt!

Groeten,
Gerjan Jennifer uit Dedemsvaart.

Wat een mooie B en B. Een prachtige omgeving. Lekker geslapen en een goed uitgebreid ontbijt. Wie weet, nog eens tot ziens. Bedankt voor de gastvrijheid.

Klaas en Marie

Nel en Gerrit hebben heerlijk geslapen en genoten van het uitgebreide ontbijt! Dank voor de gastvrijheid,

Gerrit en Nel

Wat een mooie B&B. Bedankt voor de fijne ontvangst. We hadden een prima nacht & ontbijt. Nu nog een dagje de omgeving verkennen en naar Deventer. Groet

Loes & Marianne.

Thanks a lot and see you soon again.

Radna

Beste Henri en Linda. Bedankt voor jullie gastvrijheid. We hadden een fijn verblijf bij jullie in deze prachtige omgeving. Groet

Sven, Liesbeth en Mels

September 2021

Bedankt voor de vriendelijke gastvrijheid. Het was heerlijk hier. Wie weet tot ziens.

Ginell en Elske.

In een prachtige omgeving een B en B voor een heerlijke rust. Mooie kamers en lekker ontbijt. Heel fijn.

Astrid, Valentijn.

Augustus 2021

Hoi Harry en Linda, Genoten van de Joppeheuvel, het ontbijt en de gastvrijheid! Groetjes

Margreet en Martin.

Beste Linda en Henri. We hebben genoten van het verblijf bij jullie. Gastvrij en heerlijk ongedwongen. Leuke gesprekken met jullie en mede gasten. Het was een dikke 10 waard.

Groeten
Arend en Marry, uit Venhuizen

Beste Henri & Linda . Wat een mooie tuin, met verschillende dieren. Ik heb groene kikker, eekhoorn, een aantal verschillende vlinders gezien, echt prachtig. Mooi ontbijt, was heel lekker. En goede bedden, Dank u wel voor de fijne babbels van jullie beiden.

Groetjes
Bernard, Julia & Hubert.

Bedankt Linda en Henri

Groet
Elly en Tiny

Beste Henri & Linda. Wat hebben jullie een prachtige B&B!. Vanuit de lente en zomer- kamer is er een prachtig uitzicht. Vooral het uitzicht uit de zomerkamer op jullie mooie tuin is overweldigend. We hebben dan ook genoten van de wandeling door jullie tuin. Je kan zien dat er met liefde wordt getuinierd. Ook de ontbijttafel zag er mooi gedekt uit, er was veel keuze en we hebben heerlijk gegeten. De kamers zijn netjes en verzorgd en we hebben dan ook heerlijk geslapen en gebadderd. We zullen jullie zeker aanbevelen! Bedankt en veel succes & plezier met jullie B&B!

Lieve groet,
Sylvias, Brenda, Evie + Mika

Wat een warme ontvangst en een schitterende plek. Complimenten!. Als Haagse, in Frankrijk wonend, ben ik blij met zón mooi stukje Nederland te “ontdekken” en aan mijn Franse man te laten zien. Het lekkere ontbijt nodigt uit om met andere gasten ( van dichtbij en ver) ervaringen te delen. We hopen nog een keertje terug te kunnen komen. Merci Beaucoup.

Agnes en Serge.

Fantastisch verblijf in een gezellige feeërieke omgeving. Zeer gastvrij onthaal en fijne ontmoetingen met mede gasten

Tjerk en ManYen Den Haag

Bedankt voor jullie gastvrijheid en wat een prachtige plek en omgeving! Al was het maar voor 1 nacht. Heel fijn gehad en gezellig gekletst bij het uitgebreide ontbijt.

Veel groetjes
Han-Nicole-Leon-Riannre uit Gemert.

Genoten van de omgeving, mooie tuin, natuur, mooie oude plaatsen en kastelen. Bedankt Linda & Henri voor de hartelijke ontvangst. Ps. De pruimen smaakten goed!

Marlies en Frank Zeeuws Vlaanderen

Lieve Linda, wat een mooie, zij het korte alliteratie. Het was een plezier om hier te zijn, en dan spreek ik ook voor Erna. Een warme ontvangst viel ons te deel en een verder ook zeer prettig contact. Dank en onze beste wensen.

Midas en Erna

Wonderfull BenB! Thank you for your hospetalety at your lovely de Joppeheuvel. We enjoyed our 4 evenings here. All our best.

Laura and Gerard. Chesterton, Indiana, USA

Juli 2021

Mooie B&B!. Mooie tuin wat mooi onderhouden. Alle gemakken in de kamers. Heerlijk ontbijt. Vriendelijk gastvrouw en gastheer, gezellig gekletst. Dank voor de goede verzorging.

De Amsterdamse club
Donna, Peter, Jan en Marja.

Schitterende B&B!. Geldt voor kamer, huis, tuin, en omgeving. Zeer vriendelijke gastvrouw en gastheer. Heerlijk ontbijt. Kortom , een aanrader!

Hans en Marja

Wat een schitterende plek voor een dagje uitrusten na een fietstocht. Alle gemakken die een B&B moet hebben. Vriendelijke gastvrouw en heer, fijne kamer met goede bedden en… een heerlijk ontbijt in een fijne tuin. Dank jullie wel.

Wessel en Mathilde, Enschede.

Liebe Linda, Lieber Henri. Wir sind jetzt das dritte mal bei euch und haben uns wieder sehr wohl gefuhlt. Wir wurden wie immer sehr gastfreundschaftlich aufgenommen. Auch das reichhaltige Fruhstuck war sehr lecker. Bis zum nachsten Mal

Helmuth, Elke und Isabel, Hannover.

Een fantastische plek om te verblijven. Jammer dat we hier maar 1 nacht waren. Zeer vriendelijke ontvangst. Top.

Marijke / Inge.

Beste Linda en Henry. Het was een feest om bij jullie te mogen zijn. Genoten van alles. De tuin , jullie mooie verhalen…. Enz. enz. Dank je wel voor alles. P.s. Plantje zal steeds een herinnering aan jullie zijn.

Noud en Henny

Een bijzondere romantische tuin op een ’heuvel’ aan de Joppelaan. Twee uiterst vriendelijke ‘tuinlieden’ hebben daar hun best gedaan aan een heerlijk verblijf waar alles ‘klopt’ aanwezig is. Overstijgt BenB in natuur en gastvrijheid. Je gaat hier weg met gezonde lucht in de longen

Zou en Carla

Een fijne plek voor onze minitrip naar de IJssel. Heel vriendelijke mensen, fijne kamer, lekker rustig. Bedankt voor de gastvrijheid.

Will en Lenie uit Leende

Juni 2021

Heerlijke mini vakantie gehad!. Prachtige fietstocht gemaakt rond de IJssel en divers door Deventer. Heerlijk gegeten bij Jansen en Jansen met vervoer heen + weer!. Lekker geborreld in de tuin en vandaag nog een bonus wandeling en fietstocht. Zin in!. Dank voor de goede zorgen.

Arthur Ank Jan Wouter en Miranda.

Bedankt voor de goede verzorging. Heerlijk gefietst in een prachtige omgeving. Lekker gegeten bij Jansen en Jansen. Voor herhaling vatbaar. Groeten

Guusje en Marij

Wat een prachtige plek hebben jullie!. Heerlijk om even in de tuin te kunnen zitten. Bedankt voor de goede zorgen.

Raymond.

Het is hier goed toeven. Mooie omgeving, alles goed verzorgd en netjes, ontbijt, bed, alles wat je nodig hebt is er. Bedankt. Groeten

Miny en Jannie

2 Nachten in de BenB doorgebracht op een mooie plek. We hebben ervan genoten

Ingrid en Marli

Dank voor de prima verzorging in een prettige sfeer. Succes met de rozen!

Maria & Arno

Prachtig plekje hier. Mooie tuin om te kijken en te zitten. Gastvrij onthaal. Koninklijk ontbijt en nu maar verder voor de mooie natuur.

Hettie en Lenij

Fijne plek om te zijn: Goede kamer. Royaal ontbijt. Prachtige tuin en omgeving en een hele aangename sfeer. Bedankt voor de prettige ontvangst.

Henny en Elly. Dordrecht.

Beste Linda en Henri. We hebben een paar heerlijke dagen hier gehad. Ontvangst en het weer waren zeer warm! Om met Bob Ross te spreken ”Happy painting and God bless” Groeten

Wouter en Auke, Leiden.

Het was maar een nachtje, toch genoten van jullie mooie B&B met uitzicht op de prachtige tuin en een overvloed aan zingende vogels. Wat een heerlijk plekje! Veel dank.

Nanda en Klaas, Soest

Bedankt voor jullie gastvrijheid, we hebben genoten van jullie B&B en vooral van jullie prachtig mooie tuin en van het lekkere ontbijt.

Carlo, Linda en Christel & Dirk (Westerlo / België)

We hebben het zeer getroffen. Ruime kamer met alle voorzieningen om te overnachten. Een gastvrije ontvangst, maar bovenal een B&B in een prachtige groene omgeving met een indrukwekkende tuin. Eigenlijk een gecreëerd stukje paradijs op aarde. Absoluut ”a placet o be” en zeker voor herhaling vatbaar.

Nan & Alida Den Haag

Een ontzettend leuk en gastvrij ontvangst. Een mooie kamer met een heerlijk bed. Genoten ook van de prachtige tuin. En ook genoten van de heerlijke enthousiaste verhalen van de heer des huizes. Kortom, alles kan niet beter. Hartelijk hiervoor. Groetjes

Bas en Hennij

Wat wil je nog meer?-Een hartelijk welkom – een prachtige omgeving –een fijn bed – een heerlijk ontbijt –Alles goed verzorgd. Een goed adres om nog eens terug te komen. Hartelijke groet

Jannine en Arie


Mei 2021

Sehr Erholsumer Abend in Ihrem schonen Garten. Kleine Aus-Zeit im gemtlichem Zimmer und nach diesem Kulischen Frustruck freue ich mich auf den Tag in Gorssel und auf das Abenteuer Museum

Julia

Wat een geweldige verrassing deze B&B, wat een mooie plek in een prachtige omgeving. Voor ons voor herhaling vatbaar, mede dankzij de alleraardigste gastheer/vrouw. Mooie zomer toegewenst. Vriendelijke groet

Bert & Sandra Heiloo

We hebben het hier heel fijn gehad!. Mooie kamers, prachtige tuin en gastvrije gastheer en –vrouw. Aan te bevelen! P.s. Overdadig ontbijt.

Ine & Hans, Tes & Pieter.

Bedankt voor het fijne verblijf. Mooie en nette kamers

Fam.

Het was heerlijk! Het bed was lekker groot en we hebben prima geslapen. De b&b smaakt naar meer. Liefs

Ineke en Guus

Een heel mooi verzorgd verblijf. We hebben heerlijk geslapen in de bedden., Fijn dat we kunnen eten en lezen in de ruimte beneden, met een ontspannen uitzicht op de prachtige tuin. We hebben genoten van het heerlijk uitgebreide ontbijt en leuk dat we een lunchzakje kregen om de restanten mee te nemen.

Mark & Erica

De bedden lagen heel lekker en de kamers waren ook heel erg mooi. Het eten was heel verschillend en als je iets niet lustte was er wel iets anders dat je wel lustte. Het eten was heerlijk. Kortom: het is een PERFECTE b&b.

Groetjes.
Daphne( 8 jaar) Elise ( 10 jaar) Gerrit en Femke

Alleen maar complimenten!. Een heerlijk verblijf in de meest prachtige omgeving! En wat een tuin!!. Heerlijk genoten van een wijntje in de zon. We komen zeker terug! Groet’n uit Twente

Peter, Ilse uit Twente

 

Wat een heerlijk verblijf hier bij de Joppeheuvel!!. Er is aan alles gedacht, helemaal opgeladen ga ik zo meteen mijn 2 daagse wandeltocht weer voortzetten. Bedankt voor de gastvrijheid!

Taiya, Apeldoorn

Geweldig adres! Zeer gastvrij en nette kamer!. Heel vriendelijke mensen, en super ontbijt. Echte aanrader. Groeten

Andre en Carla uit Lemelerveld

Wederom een heerlijk onderkomen tussen 2 werkdagen door. Fijn z’n warme ontvangst, en een fantastische omgeving voor een avondwandeling. Voorlopig blijf ik nog in Deventer aan het werk. Dus ik kijk nu al uit naar het vertoeven in de schitterende tuin. Hartelijk dank voor de gastvrijheid.

Evelijn

Wat een ontzettend gastvrij onthaal!. Een heerlijk comfortabele accommodatie, en als “kers op de taart” na onze aankomst fijn in het zonnetje op het terras van de prachtige tuin genoten. Zelfs s ’morgens na het heerlijke ontbijt nog mogen genieten van een “privé” voorstelling van de eekhoorntjes. Kortom het ultieme vakantiegevoel, We komen graag nog eens bij jullie terug. Groeten

Hans en Astrid uit Petten

Beste Linda en Henri. Wat een prachtige plek om te overnachten!. We hebben genoten van de reeën in het bos en de eekhoorntjes in de tuin, een geweldig uitzicht. Bedankt voor jullie gastvrijheid en het heerlijke ontbijt! Groeten,

Gijs en Liran, Deventer.

April 2021

Beste Linda en Henri. Wat een fijne ontvangst hebben we gekregen. Een prachtig verblijf en heerlijk ontbijt. We hebben genoten van de mooie verhalen over Gorssel. Hartelijk dank en hopelijk tot ziens.

Alie en Hemmy , uit Bunde en Emmen

Beste Linda en Henri. Wat een prachtig verblijf!!. De schitterende tuin, de gezellig ingerichte kamer, het heerlijke ontbijt en de gastvrije ontvangst!. ’t Was leuk om met jullie even een praatje te maken!. We zijn er echt even tussen uit! Dank jullie wel. Hartelijke groet

Stefan en Joke, Berkel & Rodenrijs.

Beste Linda en Henri. Bedankt dat wij in jullie mooie B & B mochten logeren. Complimenten hoe jullie het hebben aangepakt en jullie vriendelijke gastvrijheid. We zullen het zeker aan anderen doorgeven en wie weet dat we een volgende keer jullie gasten zullen zijn. Heel veel groeten en wellicht tot een volgende keer.

Annie en Annemie, Maastricht

September 2020

Prachtig hier. Prima verblijf met alles wat er bij hoort. En een schitterende tuin, een ware lusthof. Zeer aan te raden! Hartelijke bedankt.

Eldert en Lienkje, Joure

Augustus 2020

Beste Linda en Henri. Bedankt voor deze heerlijke overnachtingen. De bedden zijn heerlijk om in te slapen! Bedankt voor het heerlijke ontbijt, het was veel. Bedankt voor het lenen van het koffiezetapparaat zodat we de wandelaars van koffie kunnen voorzien onderweg. Groeten.

Lobke en Rinie, Danielle en Jelle.

Beste Linda en Henri. Wat een geweldig B&B!. Helaas veel te kort hier. Genoten van het overdadige ontbijt en de mooie verhalen van Henri. Dank U wel en ik kom zeker nog een keertje.

Martine, Rotterdam

Het was een feest om bij jullie te gast te zijn. In meerdere opzichten. Jullie gastvrijheid, jullie prachtige bloementuin en niet in de laatste plaats jullie mooie B & B die jullie gemaakt hebben. In de 8 dagen dat we hier waren stonden jullie klaar met tips over de omgeving en de inside stories van jullie dorp. Een mooie tijd om op terug te kijken. Hartelijke dank

Nelleke en Richard

Beste Linda en Henri. Bedankt voor jullie gastvrijheid. We hebben genoten , deze dagen, van jullie B & B en mooie tuin. Zeker een adres om nog eens terug te komen. Groeten

Erik en Jos

We hebben genoten van ons verblijf hier, in de gezellige Lentekamer. In de fantastische tuin en de prachtige omgeving.

Kees en Marianne.

Voortreffelijk

Wim

2 geweldige dagen gehad in deze B en B. Gezellige ervaringen uitgewisseld met Linda en Harry. Goed om hier te verblijven. Met een heerlijk ontbijt in de maag gaan we weer terug naar onze eigen B en B Hartelijke groeten.

Gijs en Anja, B en B de Bloesemgaard Eck en Wiel

Juli 2020

Ik sluit me helemaal bij mijn schoonzus aan. Schalkwijk bij Utrecht( mij home) is mooi, maar Gorssel is een prima reservehome, zeker met die onbegrensde gastvrijheid van Linda en Harry. ’s Morgens de gordijnen open doen en dan zo’n tuin zien! Mooier wordt het niet. Veel dank en lieve groeten

Marjolein, Schalkwijk

2 nachten in jullie B&B. Wat een  gezellige kamers, wat een mooie tuin, wat een fijn verblijf en….. 2x een heerlijk ontbijt. Thanx. En voor ons als extra het tuinen weekend. We hebben 3 tuinen bekeken en genoten van al het moois. Nu al 90 km in het Achterhoekse landschap gefietst. Op naar Laren via Groningen bijna, o nee het is Zutphen. Vandaag +- 60 km er bij. Dank voor jullie gastvrijheid. Hartelijke groet

Esther uit Waddinxveen

Dank! We hebben erg genoten van ’t mooie huis , de tuin en jullie aangename gastvrijheid. De tip voor het eetcafé  De Hoek was ook prima. En vanmorgen een heerlijk verzorgd ontbijt. Super om zo verwend te worden. We kunnen er weer helemaal tegen. Via Deventer gaan we vandaag met een lange lus naar Laren. Wie weet dat het nog eens aanleiding is hier terug te komen. Zouden we graag doen incl. het groen. Hartelijke groet  van

Alice en Anke ( uit Elspeet en Amersfoort)

Juni 2020

Heerlijke, prachtige plek met gastvrije eigenaren. Super ontbijt.

Ben & Amanda

Complimenten voor jullie. Service gastvrijheid en vrolijkheid. Wat een mooie plek en leruke B en B. Wat een prachtige tuin! Ik sluit me helemaal aan ik had de koudste kamer in deze hittegolf.

Sylvia, Ank, Aaltje.

Mooie Bed & Breakfast. Prachtige tuin met zingende vogels en leuke eekhoorntjes, maar vooral zeer gastvrije sympathieke gastvrouw en gastheer. Veel dank voor het verblijf en het verzorgde ontbijt. Een 10!

Brigid en Theo. Nederhorst ten Berg

Dank voor een heerlijk verblijf in jullie B&B. Het was weer even wennen om van huis te zijn na al de regels en veranderingen rondom Corona. We hadden ons geen beter “huis weg van Thuis” kunnen wensen. Vooral erg genoten van de prachtige tuin en de omgeving.

Piet en Annemiek, Leusden

Corona tijd. Ruim 3 maand gesloten

Maart 2020

Hartelijk dank voor deze mooie tijd in deze B&B. We hebben genoten van de prachtige ruimte binnen en van de ontwakende natuur buiten. Mooie omgeving met een gevarieerd landschap. Het was ook genieten bij de hoge waterstand in de ijssel.

Djoeke en Martin, Delft

Februari 2020

Maar liefst vier dagen in deze mooie B&B! Het weer liet zich niet van zijn beste kant zien, maar er waren ( wonderbaarlijk genoeg) toch nog vele uren droog voor mooie wandelingen! Een prachtig uitgangspunt voor een heerlijke korte vakantie. Hartelijke groet,

Marijke en Perry, Den Bosch

Wat een prachtige plek en heerlijke kamer van alles voorzien. Hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst. Zeker een plekje om te onthouden!

Thomas & Marieke, Culemborg.

Wederom een zeer aangenaam verblijf bij jullie gehad. Dat niet in de laatste plaats dankzij jullie warme gastvrijheid. Het overvloedige water in de rivier, de stormachtige wind door de bomen: we hebben ervan genoten. Linda en Harry tot ziens in de zomer

Maria en Arno, Heiloo

Dank voor het gastvrije verblijf in B+B Joppeheuvel. Het was “maar even” in de winterkamer, wellicht komen we in een ander jaargetijde nog eens terug. Of als een overnachting vanwege werk in Deventer handig is.

Daf en Willy Berkel Entschot.

Het waren maar 2 nachtjes, maar ze smaken naar vaker en langer!. We hebben het erg naar onze zin gehad en genoten van de gesprekken en de kunst aan de muren. Fijne bedden, goed sanitair en alles blinkend schoon, heerlijk! Tot spoedig, hartelijke groet,

Bert en Ineke, Alkmaar

Januari 2020

Voor mij was het verblijf in een B&B voor de eerste keer. Een bijzondere evaring. Mijn oud collega’s waren hier al eerder. Een prachtig B&B, mooie kamers en zeer gastvrije eigenaren Linda en Henri. Bedankt voor jullie gastvrijheid.

Ruud en Harina, Loekie,

December 2019

Beste Linda & Henri. Zo het laatste weekend van het jaar 2019 zit er op. Wat hebben we genoten en ontstrest. Heerlije kamer. Zalige rust. Mooie omgeving. Lieve mensen. Geweldige JoppeHeuvel.

Paul & Patricia

Bedankt voor de gastvrije ontvangst en de leuke gesprekken.

Han en Yvonne , Nijmegen

Our sincire thanks to you fort he amazing food and hospitality. We enjoyed every singel moment of our stay at your house. Thank you

Mavaina & Contantin

November 2019

We came for a research trip to museum More and found this very nice accomodation with such friendly people. Thank you and we hope to come again.

Ivo & Anna. Tjecho Slowakia.

Oktober 2019

Leve gastvrouw – heer. Hartelijk dank voor de mooie kamers waarin het heerlijk vertoeven & slapen was. Van het ontbijt hebben we allen ook zeer genoten. Voor onderweg hebben we een plak krentenwegge meegenomen. Alles goeds, Hartelijke groeten van

Klaas, Gert, Florie, Petra.

Lieve Linda + Harry. Bedankt voor de gastvrijheid. We hebben heerlijk geslapen en hopen in de toekomst nog een keer te komen logeren.

Emy + Rob

Namens, Monika, Renée, Anneloes, Wilna, Lidy hartelijk bedankt voor de hartelijke zorgen

September 2019

Dank voor de geweldige ontvangst. Wat een geweldige verzorging in deze schitterende B&B! Helaas maar een nacht genoten, maar wel een bijzondere herinnering!!. Hartelijk dank, ook namens onze vrienden.

Piet en Trudy, Henri en Henriette.

Hartelijk bedankt voor jullie hartelijk en heerlijk verblijf in jullie Joppe Heuvel. Groeten uit Purmerend

Sieta en Henny.

Augustus 2019

Wat een fantastische accommodatie bieden jullie aan. Het voelt als een vijfsterren hotel maar dan met een persoonlijke Touch. At geweldig dat jullie dit paradijsje zelf hebben gecreëerd. Wij hebben er van genoten en hopelijk zullen velen ons voorbeeld volgen. Hartelijke groet

Sylvia & Kees.

At een prachtige plek! Echt speciaal! Genoten van ons verblijf in de zomerkamer met het mooie uitzicht op de tuin! Na het heerlijke ontbijt gaan we weer na 5 dagen fietsen weer naar huis. Hartelijke groet

Greet en Riet.

Schitterende plaats, zowel binnen als buiten. Alles was fijn en het contact steeds zeer prettig!. Een fijn adres om terug te komen. Heel erg bedankt en tot ziens!

Sia, Piet.

Lieve Linda en Henry(?) Dank voor jullie gastvrijheid de afgelopen 4 nachten. We hebben van jullie genoten en zullen de Joppeheuvel zeker aanraden. Jammer dat het weer het niet echt toeliet, maar wat hadden we graag wat meer van jullie tuin genoten! Maar inderdaad de bedden sliepen zalig. We gaan weer helemaal uitgerust terug naar het roerige Haarlem, dank voor jullie fijne zorgen! Groeten van

Oscar & Maaike

We hebben zelden een b&b getroffen waar zo aan alles gedacht bleek. Comfort tot in de details en gastvrijheid in het groot!. Onze toe teleurstelling was dan ook dat we geen enkele suggestie tot verbetering konden vinden. Bravo!

Betty en Paul N-Br.

Na een barre, natte fietstocht was een prettige aankomst in deze B en B. Erg gastvrij, prima kamer. Heerlijk bed. Hebben genoten hier.

Anny en Diny

Harry & Linda, Bedankt voor jullie gastvrije B&B. Heel gezellig, alles goed voor elkaar. Heerlijk geslapen. Mooie tuin, ga zo door.

Gerda- Leo Jan-Frida , Avenhorn

Juli 2019

Bleu skies. Lovely weather. Charming villages and friendly people. We loved our visit tot he Netherlands, and we thank you our wonderfull hosts, for your hopitality and friendship. Come see us in Arizona ( Bu not in the summer) Best Wishes,

Fred + Itong , Arizona USA.

Thank you for opening your lovely home to us on our stay in the Neetherlands. We enjoyed our stay and your delicious breakfast. Come tot he VS and visit us.

Dan + Alice Fort Hill SC. USA.

Een mooie gezellige kamer! Heel fijn dat het toilet apart was van de badkamer!. En beneden een koelkast, dus geen gezoem op de kamer. Het was bloedheet buiten, maar jullie deden jullie uiterste best om het binnen zoveel mogelijk af te koelen. Jullie gastvrijheid en gezellige babbel werden geapprecieerd! Heel erg bedankt! Misschien moeten we eens met het hele gezin terugkomen, dan kan onze eigen “Joppe” ook eens op de Joppeheuvel logeren. Van harte!

Fam. Arendonk, België.

Beste Linda en Henri. We hebben genoten van jullie prachtige B en B. Jullie gastvrijheid is top. De verzorging laat niets te wensen over. Het is voor herhaling vatbaar.

Adri en Henk. Zaandam

Bedankt voor de gastvrijheid, het heerlijke ontbijt. We hebben genoten van de mooie tuin en de lekkere bedden. We zullen deze B&B aan iedereen aanbevelen. Groeten

Piet en Rina

Heerlijke locatie, prachtige tuin. Heel bijzonder. Mooie kamer en smakelijk ontbijt. Dank voor gastvrijheid.

Mya en Jacob Jan

Heb me hier heel welkom gevoeld. Wat een rust en vrede.

Tineke

Wat een fijne locatie om te verblijven! Een aanrader. Zeker om nog eens naar terug te komen. Mooi, dank voor dit fijne verblijf

Sita

Voor het 3e jaar genoten van jullie gastvrijheid en hartelijk welkom. Hartelijk dank. Tot een volgende keer, met warme groet,

Cormi & Marcel

Wederom weer heerlijk geslapen, lekker ontbeten. Dit keer zonder mijn nicht Kiki, ze woont nu in Australië. Ben nu samen met mijn zus en zwager en gaan na de koffie weer richting “Deventer op stelten”, een mooie beleving. Hartelijk dank,

John, Hellen en Antoinette.

Juni 2019

Dear Linda & Henri. Thank you fors haring your lovely hom and providing a nice breakfast. We so enjoyed our time with Gerd here in Gorssel. Beste Linda & Henri. Danke voor een heel leuke bedrijf! Heerlijke ontbijt en wij hadden met jullie heel interessante conversaties. Liefs

Eric & Irish, Bechtel USA

Beste Linda & Henri. Ontzettend veel dank voor d vroege check-in, zodat we volop hebben kunnen genieten van het huwelijk. Het heerlijke ontbijt en jullie gastvrijheid maakten ons verblijf compleet. Liefs,

Martine & Tom

Beste Linda en Henri. We hebben genoten van jullie mooie en goed verzorgde B&B. Het is zeker een aanrader. Sfeer goed!. Omgeving goed! Week was goed! Gastvrijheid super!. Bedankt,

Gerand en Marian.

Mei 2019.

Beste Linda & Henri. Ondanks dat het maar een nachtje is geweest, hebben wij onwijs genoten van jullie gastvrijheid. Wat een ongelooflijkmooie plek hebben jullie. Wellicht tot een volgende keer. Liefs uit Haarlem

Esther & Jasper

Beste Linda en Harry. En weer heb ik een super fijn ontspannen weekend door mogen brengen in jullie prachtige b+b. Heel hartelijk bedankt. Ik het zo genoten. P.s. proost op jullie gezondheid. Lieve groetjes

Ery

Twee nachtjes doorgebracht bij oud collega Henri. Prachtig weer, mooie omgeving. Heerlijk na de fietstochten van de tuin genoten. DE B&B voldoet aan alle wensen die je aan een verblijf stelt. Prima!. Voor herhaling vatbaar! Dank!.

Hanneke & Wytze.

Het was heel goed toeven in de Joppeheuvel!. Helaas konden we niet genieten van de zon i jullie prachtige tuin, maar we genoten van een erg mooie omgeving. Bedankt!

Bram & Willy, Middelburg

We hebben een heerlijk verwen weekend gehad.

Hannie & Rene , Roozendaal.

Heel fijn, rust. Concept van contact werkt echt! Mijn dank!

Edy

Jullie hebben ons een blik gegund in het paradijsje dat jullie hier gecreëerd hebben. We hebben er van genoten, en ook van de hele omgeving. We komen graag terug! Tot ziens.

Klaas En Edy

April 2019

Wat een mooie omgeving hier lekker gewandeld in de natuur, kastelenroute gedaan. En vandaag gaan we eens in Deventer kijken , na een goed ontbijt. Succes met jullie B&B….

Don, Chantal, Milou & Cas, Klundert.

Beste Linda en Henri. We hebben genoten van jullie mooie b&b, heerlijk in de prachtige tuin gezeten. Als een roos geslapen, leuke gesprekken.

Dick + Henny, Purmerend

Vanwege familieweekend hier een extra lang weekend onderdak gehad. Prima verblijf en mooie tuin om te zitten. Ruim gastenverblijf met fraai uitzicht op tuin en “garage”, lijkt wel op een zomerhuis! Linda en Henri jullie zijn uitstekende gastvrouw en –heer. Hartelijke groet .

Anton en Clurie, Dronten

Maart 2019

Prachtige locatie. Zeer gastvrij ontvangen, Heel mooi verzorgde kamers. Heel uitgebreid ontbijt.

Jaarclub Aftereight.

Het was een mooi verblijf! Heel prettig ontvangen, mooie kamer met uitzicht en het ontbijt was top! We komen graag terug. Hartelijke groet.

Johan en Iny, Delft.

Internationale vrouwendag. Wij produceren tulpen en hebben een hele drukke tijd achter de rug. In het Oostblok krijgen alle vrouwen vandaag een bos(je) bloemen. We waren gisteren uitgenodigd op een 40 jarige bruiloft hier in Gorssel. Als je dan zón drukke periode achter de rug hebt is het weer leuk om onze , vrienden en kennissen in Gorssel te zien en te spreken. De Camping is zo vroeg in maart geen optie. Dan is het altijd een goed alternatief om in de B&B van Henri en Linda te overnachten. Tot de volgende keer

Jan en Conny , Andijk

De schrik van elk B&B bezoek. Wat ga ik schrijven in het Gastenboek!?. “Natuurlijk” de laatste 30 jaar niet meer zo heerlijk geslapen, en “natuurlijk” was het ontbijt super! Echt waar allemaal maar….. bovenal troffen we 2 mensen die het ons naar de zijn wilden maken. En dat is prima gelukt! Heerlijk. Lieve Haagse en Veendamse groet

Els & Loek

Februari 2019

Dank je wel voor de gastvrijheid. Heerlijk geslapen en lekker ontbeten, groetjes,

Evelijne.

Uitstekend verblijf in prachtige omgeving More & Ruurlo, zeer aan te raden.

Erik & Angeliek

Januari 2019

Heel veel dank voor deze heerlijke plek!

Hans & Anita

Wederom een fantastisch verblijf in de Joppeheuvel. Een herhaling v.d. plezierige momenten die we op 15-1-2018 hebben beleefd. Linda, Henri, dank voor jullie goede zorgen. We komen graag weer terug!

Hanna & Ruud, Doky & Peter, Loekie & Dries

Ondanks het slechte weer erg genoten van Deventer, met zijn musea en leuke binnenstad. Het onderkomen in de “Joppeheuvel” is ons zeer goed bevallen. Gastvrij, vriendelijk in een prachtige omgeving. Dank voor dit alles.

Bram en Cone.

Op ons verzoek de blauwe kamer in plaats van de groene, zeer ontspannen, ongedwongen en knus. Lekker geslapen & ontbeten. Bedankt voor de gezellige dagen, heel veel succes en gezondheid voor de toekomst met lieve groet.

Jarno & Danielle

Linda and Henri. We really appreciatw your B&B and so happy we discovered your lovely home. We most likely will return when we visit family in Deventer. All our best

Laura & Gerard , Chesterton Indiana, USA

Het boek is nog niet uit. We komen graag terug Linda en Harry, wederom bedankt voor jullie gastvrijheid. Tot ziens.

Arno & Maria

December 2018

Het was hier goed toeven, mooie plek, gastvrije gastgevers, prima kamer. Veel te zien hier in de buurt. Mooi museum, mooie omgeving. En eten bij Jansen is echt niet verkeerd. Dank jullie wel.

Rob & Caria

Beste Mensen. We hebben het erg naar onze zin gehad. We werden hartelijk ontvangen en het ontbijt was erg goed. We hebben ook heerlijk geslapen en gebadderd. Veel liefs van

Luc & Odette

Als familieweekend hadden we op goed geluk de Joppeheuvel uitgezocht om te overnachten. Een schot in de roos !. Gisteren heerlijk gewandeld in de bossen rond de Zessprong. Daarvoor museum MORE in Gorssel bezocht. Gisteren heerlijk gegeten bij de Indonesische biotoken in Zutphen. Daarna hier in de loungeruimte een familiefilm bekeken en toen naar bed! Heerlijk geslapen. Zojuist uitgebreid ontbijt genoten. Het kan niet op. Straks nog even wat kerstsfeer opzoeken in Zutphen en dan weer terug naar de Randstad. We hebben genoten. Dank voor jullie gastvrijheid .

Jaap & Geer, Andre & Mieke, Inge & Zeger.

November 2018

Beste Linda en Henri Super bedankt voor een geweldig verblijf in jullie B&B. We hebben genoten van jullie gastvrijheid en mooie verhalen. Ook de omgeving is prachtig. Dus wat ons betreft is een verblijf bij jullie voor herhaling vatbaar.

Nicole en Jack

Linda en Henri. Gezellige plaats om hier een fietsvakantie te houden. Dit bezoek was kort maar erg gastvrij.

Ria, Kee, Bep en Peter.

Een heerlijke en gastvrije B+B !. Wat een fijne kamer eb een heerlijk ontbijt. Onze timing was geweldig. De bossen kleuren goud geel en daar midden in jullie mooie B+B. vanuit hier gaan we naar het museum More. Dank voor de gezellige ontvangst.

Eva + Esther

Beste Linda en Henri. Ik heb Joppeheuvel al zeer goed ervaren. Rust, goed slapen en een uitstekend ontbijt. Henri was een oud collega, dus veel herinneringen opgehaald. Joppeheuvel is een echte aanrader. Voor herhaling vatbaar.

Dolf

Wat hebben we genoten van de rust en de zorg die er van jullie huis uitgaat. De rijke natuur en de prachtige musea met als uitgangspunt dat heerlijke huis. Hartelijk dank, en een warme groet

Joke & Piet

Oktober 2018

Samen met Mir in jullie gezellige b+b. Ik heb ontzettend genoten! Jullie enthousiasme en gastvrijheid, zo relaxed, heel hartelijk bedankt! Het liefst zou ik “gewoon” blijven…. Lieve groetjes.

Ery

Beste Linda en Harry, Wat hebben we hier heerlijk geslapen en ontbeten. Een geweldige uitvalbasis voor bezoek aan vrienden en musea. Ook heerlijk gefietst. Goed om de Joppeheuvel te hebben ontdekt en jullie gastvrijheid/gezelligheid. Veel dank, we hopen zeker terug te komen! Hartelijke groet

Peter + Agnes.

Vijf dagen werden bijzondere belevenissen door: De interessante streek ( Natuur, cultuur). De zeer goed uitgerust B&B met boeiende tuin. De smaakvol gedekte ontbijttafel. De eigenaren die de gasten met veel aandacht en gemoedelijkheid benaderen. Dit alles met prachtig weer 13/10: 25 graden C!. Linda en Harry, het was ons ’n waar genoegen hier te zijn. We kwamen als vreemden en gaan als vrinden!

Arno & Maria

Wir danken für 3 wunderschöne Oktobertage. Wir haben Holland von einer sehr freundlichen und Naturbelassenen seite Kennen gelernt. Eure Unterkunft ist sehr gemütlich und besonders familiar ! Liebe Grüβe

Auilea und Christopher

Op de warmste 13 oktober ooit ontzettend genoten van de fijne gastvrije plek van jullie. We komen graag nog een keertje terug om een vervolg aan ons moeder dochter weekend te geven.

Jet & Maudi

September 2018

Beste Linda & Henri. Wij hebben genoten van jullie gastvrijheid!. Met onze vrienden hebben we 3 heerlijke dagen gehad! Fietsen, Wandelen, museum ”More” enz. Graag tot ziens.

Dini & Wim, Bas & Mia

Wat hebben we genoten hier, Heerlijke kamer ( Winter) heel hartelijk welkom en zeer gastvrij, ontbijt helemaal top. Tot een volgende keer.

Ronnie & Siska.

Hoi Linda & Henri. Wat is het een paradijs geworden, helemaal jullie droom waargemaakt. We hebben genoten van de fijne lentekamer, Wakker geworden met uitzicht op het bos. Goede bedden- heerlijke douche. Lekker ontbijt- Warm welkom. Dank & tot een volgende keer

Rob & Ann

Prima plek om te logeren met zus en zwager. Schitterende tuin! Fijne kamers, heerlijke ruimte o te zitten, geweldig ontbijt en lieve hartelijke gastvrouw en gastheer. Dank je wel Linda en Henri!!

Anneke, Tommer, Jopie en Piet. Breda, Bavel.

Een heerlijke plek. Hartelijke ontvangst, uitgebreid ontbijt en een relaxte omgeving. Goede kamer en gastheer, -vrouw die zichtbaar tuinliefhebbers zijn, Aanrader!

Norjareth

Jullie zijn Toppers. Super verblijf!!

Babs en Joop, Sluis.

Ook wij hebben genoten, van de prachtige tuin, de mooie omgeving, het heerlijke ontbijt, de lekkere bedden en de gezellige babbels van Linda & Henri.

Paul & Meriam

We hebben zeer genoten. Dank voor de hartelijkheid en het fijne verblijf.

Jan en Marianne.

Danke fur die Gastfreundschaft. Wir haben uns sehr Wohlgefühlt, und kommen gerne wieder.

Anne, Gerda, Martha, Margret

Augustus 2018

Linda en Harry, We hebben het hier uitstekend naar onze zin gehad in jullie prachtige huis en tuin. Dank voor de warme ontvangst en de leuke gesprekken.

Ida en Bert.

Wat een leuke kamer, de zomerkamer!. Alles goed verzorgd, en met uitzicht op de mooie tuin. Een heel plezierig verblijf en goed ontbijt.

Mawa.

Beste Linda en Henri. Wat een prachtige plek hebben jullie! Zeer comfortabele B en B en prachtige tuin. En vooral, heel hartelijke ontvangst. Dank voor jullie gastvrijheid. We hebben genoten.

Annnebet & Charlotte

Heel gezellig oord. Zullen de gastvrijheid verder vertellen en komen zelf vast ook nog wel een keer.

Richard & Ina, Sytze + Anke.

Prettige ontvangst, prima geslapen. Merite un detour.

Anita en Hans, Castricum

We hebben genoten van deze B en B. Goede bedden en pria ontvangst. Heerlijk ontbijt gehad. Erg gezellig.

Agnes en Mieke

Op zoek naar een verblijf tijdens culturele uitjes kwam ik uit bij de Joppeheuvel. Het had geen betere keuze kunnen zijn. Mooie omgeving, prachtige zomerkamer, smaakvol ingericht, gastvrije ontvangst en heerlijk ontbijt. Hier kom ik nog eens terug. Bedankt.

Thea.Almere

Beste Linda en Henri. Wat hebben we genoten van jullie B&B, een paradijsje in Gorssel!. Jullie tuin is een eldorado, overal zitjes dus keuze uit zon- en schaduwplekjes. Hey ontbijt goed verzorgd en de nodige ( wegen) kaarten voorhanden. Jullie zien ons terug! Hartelijke groeten.

Ria en Marieke

Juli 2018

We waren de eerste gasten. Wat was het leuk bij U. Gezellig gepraat over tuinen en helaas geen maan. Die hebben we helaas niet gezien. En het ontbijt was goed en de gastvrijheid. Eens komen we weer terug. Het allerbeste en tot ziens.

Fam. T, Voorschoten

Na 2 jaar zijn we weer terug. En wat hebben we weer geboft. In de warmste nacht aller tijden sliepen we in de winterkamer!. Heerlijk geslapen en vandaag is het open tuinen dag en Linda & Henri doen voor het eerst mee. Alsof ze het niet druk genoeg hebben et de B&B gasten en een mooie tuin van 3800 m2 en de droogste periode sinds lange tijd! Linda en Henri , bedankt voor ons heerlijke verblijf hier. Lieve groetjes van

Ton & Mariette, Den Haag.

Heerlijk! ( Een woord is voldoende!)

Andries en Fenny, Middenmeer,

Een heerlijke plek om te verblijven in Gorssel, na een avond dassenkijken bij het Overijsselse Landschap ( Supertrip!) We hebben genoten van de [prachtige kamers en het ontbijt. Anja was dol op de tuin en wij allen op de vogels. Hartelijk dank.

Anja, Karin, Stan en Janny . Alphen a/d Rijn, Woerden.

Het was 100%

Walter en Ruth, Overveen

Heerlijk genoten van alle rust, prachtige locatie en gastvrijheid. Van alle gemakken voorzien, complete kamer, ruimte, netjes, schoon. We kunnen geen verbetering vinden! Dank jullie wel voor de ontspannen verzorging. We komen zeker terug. Vriendelijke groet.

Frans & Anja, Dordrecht.

Beste Linda en Henri. Opnieuw bedankt voor jullie hartelijke gastvrijheid. We hebben genoten van de “koele” kamer ( met het warme weer buiten) en jullie tuin. En minimaal 3 dagen Deventer op Stelten. Met hartelijke groet,

Corina, Marcel.

Beste mensen. Wat een prachtig huis en tuin en een hartelijke ontvangst. Mooie lichte kamers met een prachtig uitzicht. Hier komen we graag weer. P.s. Dit was ons jaarlijks fietsuitje.

Marijke, Elly, Ernst en Rika.
blockquote>Heerlijke plek, lieve mensen: dank voor de goede zorgen. Warme groet P.s. Henri, bedankt voor de babbel en de info.

Ton, Goes

Juni 2018

Ik ben graag in dit paradijsje geweest en ik zal zeker weer komen.

Edward , Oost Friesland, Duitsland

Beste Linda en Henri. Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. We hebben genoten van de tuin, het ontbijt en de lentekamer.

Joke en Jan, Wognum.

Beste Linda en Henri
Wat hebben we het getroffen bij jullie, heerlijk weer, zodat we van jullie tuin konden genieten. Lekker geslapen en heerlijk ontbeten. De omgeving is prachtig om te fietsen. Bedankt voor de gastvrijheid.

Adriana en Bert, Amersfoort

We hebben een heerlijk wekend gehad. Wat een gastvrije ontvangst en heerlijk bed. Zeer uitgebreid ontbijt. Heel erg bedankt voor de gastvrijheid!

Theo en Ailine, De Meern

Mei 2018

Zogezegd hierboven. Top. Dank Linda en Henry

Ria

Beste Linda en Henry. Op de eerste bladzijde van dit boek is beloofd door 2 van ons om terug te komen. Nou bij deze is dit voldaan!. We zijn nu met 4 vriendinnen en hebben de mannen thuis gelaten. Wederom was het zeer gastvrij en het mooie weer zorgde voor een prachtige fietstocht. Hartelijk dank en we komen zeker nog eens terug! Cafe de Hoek was weer zeer goed! Lieve groet,

Petra, Ria, Yvonne, Francine,

Wat een mooie plek en prachtige tuin!. Fijn om hier van te genieten. Hartelijk dank voor de ontvangst en de tips! Heerlijk ontbijt! We nemen een foldertje mee om jullie b en b te promoten. Hartelijke groet

Jan en Dinel, ’s Gravenpolder Zeeland

Wat een prachtige plek en hartelijke ontvangst.

Arthur en Karen, Voorschoten.

Beste Linda en Henri . Het was een fantastisch leuk weerzien na zo veel jaren. En wat hebben jullie een prachtige B&B hier neergezet, van alle gemakken voorzien, een hartelijk welkom en tijd voor de gasten om ze leuke tips mee te geven, na een heerlijk ontbijt, voor een nieuwe dag! Het Bosrestaurant was “Jammie” kortom we hebben genoten in de “Joppeheuvel”. Hartelijke groet:

Guus en Ineke.

Heel veel dank voor al uw gastvrijheid. Heerlijke dag gehad, feestje bij kasteel ’t Joppe. We komen zeker nog een keer terug, ik zou de gehele dag in uw schitterende tuin kunnen zitten. Groet

Arnold en Kees

We hebben het Hemelvaartweekend genoten van de gastvrijheid, altijd in voor een praatje, de prachtige ruime lentekamer, het ontbijt, de tuin, de omgeving. Kortom het was in een woord super! We komen hier graag nog eens terug en zullen jullie B&B zeker promoten in onze kennissen kring. Het kan nog wel eens druk worden! Groet van

Jelle en Gerie.

Heerlijk geslapen in de zomerkamer, wat een uitzicht bij het wakker worden! En wat een fijne tuin om in te dwalen. Dank voor de gastvrijheid. Groet,

Marieke

Alweer genoten van heerlijk ontbijt. Goede nachtrust en prachtige tuin.! Inmiddels weten we jullie te vinden ( nu 3e x)en komen graag nog eens! Succes met de tuinwedstrijd. Top 10 zit er zeker in. M.vr.gr.

De Zeeuwse dames!

Linda en Harry, Heel tevreden dat we voor jullie B&B gekozen hebben. Te veel wat toppie was om op te noemen: Kort: Gastvrijheid, Huis, kamer, overal aan gedacht, schoon, ontbreekt aan niets. Omgeving super en gezellig eetcafé in het dorp. Geniet van jullie zijn, prachtig hui en gasten. Vriendelijke groet.

Bernard en Marijke.

April 2018

Een heel mooie locatie. We hebben heerlijk geslapen, en van een koninklijk ontbijt, vandaag op Koningsdag, genoten. Dit B&B is een aanrader voor misschien onze collega’s ? Bedankt voor de gastvrijheid. Linda en Henri jullie zijn Top

Fred en Esther

We zijn drie dagen geweest en het was erg gezellig. Bedankt voor de zorgzaamheid en het enthousiasme. Na een dag fietsen en musea kijken, lagen de bedden heerlijk.

Jeroen en Jacqueline.

Bedankt voor het prettige verblijf en heerlijk verzorgde ontbijt! We hebben genoten! Hartelijke groet

Bruno, Sanne & Elin.

Op aanraden van Collega Sandra v E. deze B&B geboekt, en het is ons zeer goed bevallen!. Mooie kamers en prachtige omgeving. Leuk geshopt in Gorssel en Zutphen. Vanmorgen een heerlijk ontbijt gekregen en nu op naar Deventer !. Tot een volgende keer,

Karin, Ines en Miriam,

Prachtige kamer, geweldige fietsomgeving, heerlijk ontbijt, wat wil je nog meer. Groetjes.

Henk en Annemarie

Mooie locatie. Heerlijk ontbijt. Gisteren avond heerlijk gegeten bij het bosrestaurant. Bedankt voor jullie gastvrijheid.

Simon en Nitty

Genoten van een prachtige locatie en de gastvrije ontvangst. Voor ons bijzonder omdat Carel hier 50 jaar geleden op nr. 84 heeft gewoond. Alles zeer verzorgd, en een uitgebreid ontbijt !. Een plek om zeker nog een keer terug te komen.

Carel en Marja.

Very nice place with a beautifull garden. Excellent choice if you want tot slep very well and ready for the new day. Perfect location and hospitality on the highest level.

Hoje, Croatië

De weerberichten gaven prachtig voorjaarsweer aan, dus spontaan een weekendje weg geboekt en deze B&B geboekt. In één word prachtig!. Dat geldt voor de accommodatie en de omgeving. Leuk om het verhaal te horen vanaf aankoop in 2009 tot wat het nu geworden is. Bedankt Henri en Linda voor de fijne ontvangst. Tot ziens!

Wim en Annemarie

Maart 2018

Fijne plek en tot in detail alles mooi gemaakt. Design en efficiënt. Mijn compliment.

Maarten.

Prettige ontvangst. Leuk om wat achtergrond te horen over het huis en de omgeving. Gastvrij.

Maarten.

Fantastisch adres. We hebben heerlijk geslapen in de mooie winterkamer. Heerlijk ontbijt. En hartelijke gastheer en vrouw.

Rob en Janine.

Prachtig adresje. Uitstekende verzorging. Dank!

K. Eersel

Februari 2018

Beste Linda & Henri. We hebben heerlijk geslapen in de lentekamer. Genoten van een ontspannend bad en een nacht met rust op een heerlijk zacht bed. Het ontbijt was heerlijk. Alsof we thuis waren. Bedankt,

Lia & Eric

Linda en Henri. Prachtige locatie. Goed verzorgd en heerlijk ontbijt!. Na een mooie dag in Gorssel en een prachtige bruiloft is het heerlijk wakker worden in zón fijne omgeving. Groeten

Dick Marijke en Joelle.

Na een heerlijk dagje Bussloo, overnacht in jullie mooie winterkamer. Prima geslapen, genoten van het top ontbijt. Het leven is goed zo. En nu op naar het museum. Groeten

Dorothe + Jaap

Dank je wel voor jullie gastvrijheid. We hebben lekker geslapen en het ontbijt was heerlijk.

Stefan & Melanie Saartje en Juliet.

Heerlijk plekje, leuke kamer Lekker ontbijt en gezellige ontvangst. Dank jullie wel en tot ziens.

Lucia en Jan

Het was fijn om hier terug te zijn en deze keer in de winter. We hebben genoten, hartelijk dank!

Karel & Truus.

Wat een mooi en goed verzorgd B+B. We komen hier zeker weer. Zeer gastvrij. Lekker geslapen. Heerlijk ontbijt,

Cor en Carla
Januari 2018

Een mooie overnachting en een bezoek aan MOE en Gusto. En vooral niet te vergeten: een levendige discussie over energie…. Op verzoek van Linda en Harry een stukje in ’t Frysk. Tiige dank foar jim unterdak en iten. Jim ‘ Bed en Brochje’ hjir yn Gorssel sille wy us graech festhalde foar ym roerem. Oan’t

Sjen!
Wim en Mieke, Barendrecht. Loes en Albert, Renkum.

We hebben genoten van het gastvrije onderkomen hier. Erg leuk!!. Mooie omgeving! Zeker om nog eens terug te komen. Hartelijk dank.

Ton en Els, Woerden.

Beste Henri en Linda. Via internet aan jullie B&B gekomen, wat een heerlijke gastvrijheid!!.Heerlijk geslapen in een prima bed/kamer!. Volgende ochtend genten van een heerlijk uitgebreid ontbijt et uitzicht op de mooie tuin. Zeker een volgend bezoek waard!!. Groet,

Peter & Inge

Na een ontspannen nachtje waarin we zelfs een uil hebben horen roepen werden we aangenaam verast door een “wit kleed”. Beneden wachtte ons een uitgebreid ontbijt. In de Zomer lijkt het ons heerlijk vertoeven in de groet tuin. Na 1 nachtje hier te zijn geweest gaan we vandaag door naar de “Veluwse Bron” om daar verder te relaxen. Al met al genoten, bedankt voor de goede ontvangst, kamer en ontbijt, Linda en Henri,

Arjan en Wendy

Beste Linda en Henri. Lang van te voren een B&B adres gezocht dicht bij restaurant de Bosrand. We ( zes personen 3 echtparen) hadden niet op een beter adres dan de Joppeheuvel terecht kunnen komen. Geweldige ontvangst, heel vriendelijk echtpaar. De kamers met mooie namen: Winter – lente – en zomerkamer waren van een zeer goede kwaliteit. We hebben hier in Gorssel genoten van een super nieuwjaarsbijeenkomst van oud marine mensen, in/bij de Bosrand en aansluitend van het verblijf bij jullie. We komen vast een keer terug. Veel dank en alle succes voor de toekomst.

Hanna en Ruud Heerenveen, Soeka en Dries Leusden, Peter en Doky Elsloo

Hartelijke ontvangst, prima kamer en goede adviezen!

Margriet en Edmond.

Heel fijn. Jullie zijn hier geknipt voor,

Arinna, Monica, Kayer.

December 2017

Na een heerlijke ontspan-dag in thermen Bussloo kwamen we hier aan. En konen we het ontspannen voortzetten, in een mooie B&B met een fantastische tuin. ( Hoe mooi zal het hier in het voorjaar zijn!) en gastvrije , vriendelijke, gastheer/gastvrouw. Super ! Dank voor de gastvrijheid & flexibiliteit. Groet

Geke & Jarker

Beste Henri en Linda. Via internet kwamen we aan jullie B&B, welke er op de site erg leuk uitzag. En…. Dit kwam overeen met de werkelijkheid. prachtige locatie. Wij logeerden in de winterkamer. Jullie zijn op en top gastheer en gastvrouw, het ontbrak ons aan niets. Heel erg bedankt. We hebben ervan genoten. Hartelijke groeten.

Max en Dilia, Wassenaar

Dank voor de gastvrijheid, we genoten, ook van het uitgebreide ontbijt ( dat wilden de kids elke dag wel!). Groeten.

Gene.

Heerlijk uitgerust en bij familie hiernaast op bezoek geweest. Hele mooie kamers, warm en mooi uitzicht. Bedankt,

Nicole, Manon, Marlene, Anika, Zuid Afrika

De eerste sneeuw. Pakketjes op gebouw en blad. Wij heerlijk warm binnen. Na een goede nacht een fijn ontbijt, een warm verhaal. Als passant even neergestreken op naar de volgende stap. Bedankt,

Berber en Corvie, Rijen (NB)

Op de eerste winterdag van het jaar hier verbleven. Of de omgeving mooi is konden we maar beperkt zien door de mist. De B&B is zeker mooi, mooi gelegen, en zeer gastvrij. Dit smaakt naar meer.

Ineke + Roland

November 2017

Thanks you for a nice evening and morning.

Greg. GB

Aanrader van vrienden en prachtige kamer, heerlijk bed + badkamer. Genoten! Ook van het ontbijt ( en wild arrangement in het Bosrestaurant)

Betty

Op aanraden van vrienden verbleven we hier 1 nacht. Mooie kamer, fijne bedden. Heerlijke verwennerij. We komen terug maar dan wat langer… Aanrader.

Frans en Petra, Tilburg

We sluiten ons bij het bovenstaande aan maar jullie hebben al ondekt dat beschrijver in de herhaling zit.

Hans en Conny

Bedankt familie, Voor jullie onderhoud. Het is hier geweldig. We komen weer.

R, Birnbach ( Dld)

Mooie dingen gezien in kasteel Ruurlo en Museum More, ’s avonds lekker gegeten bij Loetje. Tussendoor goed ontvangen op de Joppeheuvel!. Mooi warme kamer, goed geslapen in een lekker bed, ’s morgens gordijnen open en vanuit het bed zicht op de bomen met prachtige herfstkleuren. En dan het heerlijke ontbijt met alles wat een mens wensen kan. Niks meer aan doen! Dank je wel Henri e Linda. Groetjes uit Nijmegen van

John en Leontine

Beste Henri en Linda. Wij vonden het ook weer heel leuk , ook met Douwe en Janke aan tafel. Het is steeds weer thuiskomen.

Jos en Marleen ut België

Beste Henri en Linda, Mijn man had deze plek uitgezocht en geboekt. Thuis op het internet liet hij mij wat foto’s zien. Ik zei: Ok. Boek maar, ziet er ok uit. De werkelijkheid blijkt veel mooier te zijn. Het is een prachtige kamer die sfeervol ingericht is. Het aam zetten we even openen : je hoort de vogels fluiten. Een prachtige tuin om naar te kijken. Het ontbijt was heel uitgebreid. Samen met een Belgische familie was het een gezellige volle tafel. Hartelijke ontvangst door de eigenaren. Jullie voelen de gasten goed aan waar ze behoefte aan hebben. Kortom, dikke pluim!

Douwe en Janke

Beste Henri en Linda. Dank je wel voor de gastvrije ontvangst. We hebben genoten van de kamers en het zicht op de prachtige tuin. Een heerlijk uitgebreid ontbijt is een goede start van weer een fietsdag.

Gerdie en Astrid

Dag Henri en Linda. Nu niet veel tijd, maandag avond komen we weer en dan misschien meer tijd om wat te schrijven.

Kees en Trees

Oktober 2017

Hoi, hoi. Een nachtje hier gelogeerd samen met mijn dochter omdat we gingen genieten van een dagje Thermen Bussloo. Hele vriendelijke ontvangst, prima kamer en prima ontbijt. Schitterende plek ook om te wonen trouwens! Een aanrader onder de BenB’s

Liesbeth en Jorine, Oost Souburg, Zeeland

Reuze fijne plek om bij te komen. Smaakvol ontbijt! Bedankt voor de gastvrijheid!

Lieke

Beste Linda en Henri. Heerlijk, deze prachtige omgeving en zón fijne en warme ontvangst met ’n heerlijke (zomer-) kamer!. Helaas maar voor 1 nacht. Het ontbijt met maar liefst 10 keuzes in broodbeleg! Allemaal tot in de puntjes verzorgd. Hartelijk dank en wie weet tot een volgende keer! Groetjes.

Nore en Els, Schimmert en Roermond.

Beste Linda en Henri . We hebben een heerlijk weekend gehad. Een mooie slaapkamer, een fijn bed, heerlijk ontbijt en aangenaam gezelschap van zowel jullie als ander gasten, die uit de zelfde omgeving als ons bleken te komen. Gezellige gesprekken gehad aan de ontbijttafel. Wie weet, komen we nog eens terug! Bedankt voor de gastvrijheid. Groetjes.

(jarige)Mario & Erica. Hoogerheide.

Lieve Linda en Henri. We hebben genoten van jullie gastvrijheid, jullie mooie omgeving, de herfst kleuren, de heerlijke bedden, het overheerlijk ontbijt, “de goeie buurt” Dank je wel! Hojje! Houdoe! Het ga jullie goed.

Nellie, Karen. Tien, Ospel, Bergen op Zoom, Horst.

In mooie herfstkleuren wakker worden: wie wil dat niet. Na een heerlijk ontbijt met voor elk wat wils ……. Op naar MORE < de realiteit. Dank je wel Linda en Henri.

Perre en Marijke, Tilburg, Amstelveem.

Beste Linda en Henri ( bijgenaamd Harrie). De Joppeheuvel is niet zo maar een bultje in het landschap! Het is een plaats met een zeer vriendelijk en “onderhoudend” echtpaar die r alles aan doen om het naar je zin te maken. Dat geldt voor de gezellig ingerichte kamers. Met een uitstekend bed en voor de douche met kleine mankement ( de douchestrip van de douche gedraagt zich wat tegendraads). Voor de geweldige grote tuin en een eigen terras waar je zonder problemen in kunt vertoeven. Voor de zeer uitgebreide ontbijt waar het aan niets ontbreekt. Het waren 5 geweldige dagen, bedankt,

Peter & Jet

September 2017

Dear Henri & Linda. We have enjoyed our stay in your lovely B+B very much. This area of teh Netherlands is new tous and we are quite impressed with the loveliness of teh scenery, as well as the friendliness of the residents. Your gardens are truly magnificient. You have made a welcoming oasis. Warm regards,

John + Ellen, Bozeman, Montana, USA.

Beste Linda & Henry. Het waren 3 leuk dagen om bij jullie zo gastvrij te logeren. Het ontbijt was elke morgen heel uitbundig. We sliepen in de zomerkamer en met zón prachtig uitzicht op de tuin , dan mis je de t.v. geeneens. Deze B&B behoort zeker tot de betere die wij in de loop der jaren hebben bezocht. Hartelijke groet en wellicht oant sjen.

Jan, Richard, Ljouwert( frl)

Beste Henri & Linda, Wat een heerlijke B&b hebben jullie. Eigenlijk is 1 nacht te weinig, zeker na een dag en avond van Thermen Bussloo te hebben genoten: te weinig tijd om van de rust en de ruimte in jullie prachtige tuin en omgeving te genieten. Maar het heerlijke ontbijt met de gastvrijheid en de verhalen van Henri, maakte dat korte verblijf dubbel en dwars goed. Ik koos dit adres om 3 redenen: -de rust: geen geluid te horen ’s nachts. –Het mooie huis & tuin: wat hebben jullie dat goed voor elkaar gekregen!. – en het feit dat jullie wel van een praatje houden, helemaal leuk!. Helemaal fijn om zo Paul zijn 60e verjaardag te vieren! Dank daarvoor en tot ziens!.

Paul en Marjon ( Klipperaak”Maartje”) , Haarlem

Beste Henri en Linda hartelijk bedankt voor de enorme gastvrijheid. We hebben ons echt gast gevoeld in jullie prachtige B&B. We kwamen voor het museum More , en voor kasteel Ruurlo, mar om deze B&B te overnachten was wel een grote bonus. We hebben de afgelopen 3 dagen mooie fietstochten gemaakt, zeldzame vogels gezien en gehoord. ( Bosuil, Tapuit, slechtvalken in Doesburg). Dis heel erg genoten van ons verblijf. We komen zeker terug. Hartelijke groet,

Axel en Ellen Heemstede.

Augustus 2017

Beste Linda en Henri. Bedankt voor de hartelijke ontvangst, de heerlijke ontbijtjes, met mega croissants en aardbeien. Jullie hebben een super locatie hier! Aan een geanimeerd gesprek is hier geen gebrek! Veel succes met jullie hobby’s en bezigheden!

Fred, Rotterdam.

De eerste keer voor ons in een BB. Cadeau van onze zus. Top cadeau omdat ze zo het super hadden uitgezocht deze plek. Prachtige kamer ( 10) Meer dan gastvrije eigenaren Linda en Henry. Mooie tuin waar we van hebben genoten, vanwege het mooie zomerse weer. Omgeving niets mis mee. Heel fijn gefietst. Zeker heel erg om aan te raden om terug te komen hier. Alleen jammer dat het niet kan voor 3 weken. Vriendelijke groet en hoop tot ziens,

Theo en Joke.

Beste Henri en Linda. Een heerlijk en gastvrij verblijf in een prachtige omgeving waar we hebben gefietst. Genoten van de tuin. De ontmoeting met Henri was heel speciaal, hij was een collega van mij geweest. Lieve mensen wij komen zeker terug.

Johan, Coby “Alliander”

Een geweldige ontvangst in een prachtige omgeving. Heerlijk om te fietsen en te wandelen en dan bijkomen in dit heerlijke huis. ’s morgens een uitgebreid ontbijt! Warme ontvangst en verzorging! Voor herhaling vatbaar! Bedankt,

Franas en Karen

Heel veel dank voor uw gastvrije onthaal! We hebben genoten van de prachtige accommodatie. Speciaal van de tuin. De zorg waarmee u alles en iedereen omringt is hartverwarmend! Tot ziens.

Karel en Truus NB

Beste Henri & Linda Dank voor de gastvrije ontvangst in jullie prachtige B&B ”de Joppeheuvel”. We hebben een goed nachtrust genoten en de lentekamer na een spelletje scrabble, Leuk die spelletjes op de kamer! Heerlijk uitgebreid en gezellig ontbeten met mede bewoners. Wie weet tot ziens! Hartelijke groeten

Jac & Antoinette, IJsselstein.

We hebben genoten van jullie mooie B&B. Gastvrij, en leuke praatjes kunnen maken met Henri. De omgeving si prachtig, maar helaas hebben we de zon niet veel gezien. Dus moeten we maar weer eens terug komen. Dan zeker bij jullie. Linda + Henri, want het is een paradijsje hier!. Hartelijk bedankt! Groetjes

Coby + Ger, Karin + Jos, Krimpen a/d IJssel, Culemborg.

Dank voor de prettige en gastvrije ontvangst. Fijne kamer en een prachtige tuin!. We hebben ook heerlijk in de tuin van het bosrestaurant gegeten.

Terry & Kier, Alkmaar.

Un grand merci a Linda et Henri pour leur tres sympathique accieul. Sé jour tres agreable dans cette superbe maison.et son tres beau jardin. Et Gorssel es tune ville animee et plaisante, au coeur. D’une environs tres interressante ( Deventre, Zutphen, Parc national …..) Merci encore.

Gérard, Guy, Metz, France.

Een schitterende omgeving. Mooie kamers, goed verzorgd en gezelligheid.
Carin en Kees. Obdam (NH)
Sfeervol, tot in de puntjes verzorgd en heel gezellig.

Corrie en Merel

Prima verblijf. Groeten uit Rotterdam.

Willen en Eveline

Uw schitterende huis is voor mij een goed adres in een zeer vertrouwde omgeving. Veel dank voor uw gastvrijheid.

Marc

Nav de bruiloft van Arjen en Kike hebben wij 1 nacht in jullie mooie B&B mogen slapen. DE ontvangst was hartelijk en het ontbijt was een plaatje. Een echte aanrader voor iedereen!. Hartelijk dank voor de goede zorgen en wellicht tot een volgende !

Tjarco & Juliëtte.

2 nachten in de “Lentekamer”. Heerlijk ruim en alles is er en s ’nachts was het doodstil op wat uilen na. Genoten van de prachtige tuin. Ik kom zeker nog een keer terug.

Margriet.

Twee superdagen in dit mooie B&B. De blauwe winterkamer is prima bevallen. We komen zeker nog eens terug, alleen al om nog eens over de Helmerstraat te kletsen ( en nog veel meer)

Guido & Marja

Dear henri & Linda. Thank you bot hso much for a pleasant stay. The Joppeheuvel is certainly a special place. This refleets all your hand work. Dank u wel + Tot Ziens.

Micheal, Londen England.

Na een hartelijke ontvangst hebben we ons geïnstalleerd voordat we in Deventer uit eten gingen. Wat een fijne kamers en wat ruikt het heerlijk fris!. De bedden liggen prima en het is lekker stil, dus we hebben prima geslapen. Er wachtte ons een vorstelijk ontbijt, dus we hebben een flinke bodem. Op naar de boeken markt! Dank voor deze beleving, we hebben genoten!

Wim & Thea, Renske, Annen, Groningen.

Slechts 1 nachtje , maar we hebben genoten. Heerlijke kamer met goede faciliteiten. Bijna verslapen maar nog net op tijd voor het ontbijt. Bedankt voor de goed zorgen.

Caroline en René

Een prima B+B Mooie kamer, mooie plek, dicht bij de horeca in het dorp. Erg warm onthaal van Linda en Henri. Aanrader en wie weet tot een volgende keer. En een heerlijke ontbijt!

Willy, Bart, Titia, Amersfoort.

Juli 2017

Beste Linda en Henri. We vallen in herhaling: een prachtige plek, een warm onthaal, een heerlijk ontbijt, een mooie tuin en overdekt terras! Enz, enz, Bedankt voor de gastvrijheid! Groeten en tot ziens uit:

Wilma & Cor, Yvonne + Ruud, Nuenen en Utrecht.

Beste Linda en Henri. Dank voor jullie gulle ontvangst!. Het verblijf hier ademtrust en ruimte. Precies wat we zochten!. Fijne plek met Deventer, Zutphen, en wat verder Zwolle in de nabijheid. We hebben genoten van alles wat we hebben ondernomen, fietsen, musea en omgeving. Jullie B&B is zeker een aanrader. Nogmaals hartelijke dank en wie weet tot ziens!

Lisa en Gertruid, Wouw.

Gastvrij ontvangen en heerlijk verzorgd. Fijne “zomer-kamer” met geweldig uitzicht over de tuin. Goede bedden en het ontbijt: delicious!

Conny & Adri, Boskoop & Dordrecht,

Bedankt voor alles! Heerlijk geslapen, heel uitgebreid ontbijt en een hartelijke ontvangst. Aanrader,

Hans & Marja, Spijkenisse.

Beste Henri & Linda. Heerlijk hier al dat groen om ons heen ( + prachtige tuin!). De sfeer van de B&B past ook helemaal bij de omgeving ( niet te klassiek en niet te modern, een fijne huiselijke sfeer.)Een tip voor de gasten: Ga lekker eten bij “Gusto” of bij “Bij Jansen en Jansen”. Bedankt voor de gastvrije ontvangst, groetjes van:

Mark, Hanke, Inez en Anique, Landgraaf.

1e B en B is heel goed bevallen, vooral ook omdat het voor het eerst is dat we dit zo mochten beleven. Voor herhaling vatbaar. Dank voor de gastvrijheid,

Bart & Karen

Beste Henri en Linda. Bedankt voor de hartelijke ontvangst. Overdadig en bescheiden. Heerlijk, Heerlijk. Bedankt ook voor de tips voor mooie plekjes om te eten/picknicken en om te wandelen/ Het enige wat op dit moment ontbreekt is tijd om te genieten van alles wat hier mogelijk is!. Dat wordt dus terugkomen voor Marskramerpad, Zutphen, Deventer, wandelen, fietsen, wandelen, fietsen, kunst,,,,, Groeten

Thijs, Culemborg.

Ik vond het heel gezellig/ Het eten was erg lekker. Heel erg bedankt voor dit weekend.

Sander & Myrthe.

Dank voor de gastvrijheid. Heerlijk ontbijt, mooie plek en omgeving.

Caja, Attie, Jaap, Uithoorn.

Het is bijna niet voor te stellen dat je zo ruim kunt wonen in Nederland. En wat lekker dat wij daar even van konden genieten. Als inwoners van Schoorl zijn we wel wat gewend , dus waren we wel aangenaam verrast door de omgeving hier achter de IJssel. Het is dat het zo ver van zee is , anders zou het een fantastische plek om te wonen zijn. Gisteren kasteel Ruurlo en vandaag museum More. Je kunt dus stellen dat Linda en Henri ons bezoek aan mijnheer Melchers te danken hebben. Veel plezier met het runnen van jullie heerlijke bed & breakfast.

Dave & Anke, Schoorl.

Wat een heerlijk onderkomen hier in de natuur. Ik heb zo kunnen genieten van jullie tuin, de verhalen, het heerlijke ontbijt en jullie gastvrijheid. Wie weet tot volgend jaar tijdens “Deventer op stelten”. Hartelijke groet ook namens mijn nichtje Kiki.

Kiki & Antoinette , Geldermalsen & Adelaide

Hartelijk bedankt voor de huiselijke gastvrijheid, de fijne kamer en de rust die jullie B&B uitstraalt. We hebben genoten. Hartelijke groet

Corine & Marcel

Heerlijk verwend. Een prachtige plek, en wie weet kom ik nog eens terug.

Tineke, Zuidbroek.

Een prachtige hof van Eden

Marion – Andre.

Veel dank voor de hartelijke, gastvrije ontvangst. De zomerkamer gaf een gezellig verblijf, met een sfeervol zitje. Het uitgebreide ontbijt was een mooie afronding. En natuurlijk de vrolijke aanblik van het beeld van Theo Schreurs.

Ton en Anke, Hilversum

Juni 2017

Prima ontvangst. Prima verblijf. Leuk dorp en leuke omgeving. Fietsnomaden.

Henk & Marie

We kwamen uit het zuiden, onaangekondigd, of er nog plaas was voor “jozef en Maria”in de herberg. Het pakte anders uit. Alles was prima, en zeer goed, verzorgd. Bleven zelfs een dag langer. Fantastisch. Hartelijk bedankt voor deze schitterende locatie. Heerlijk geweest. Meer kan een mens niet wensen!

Desiree

Hartelijk dank voor de WARME ONTVANGST in de koele “Winterkamer”” !. Het is heerlijk in jullie BOSTUIN.

Corné & Sally , Gilze.

Bedankt voor het hele fijne ontvangst, verzorging en de hele prettige, ontspannen sfeer. Wij hebben ons echt welkom gevoeld. Mochten we weer een nachtje overblijven voor een familie of vriendenbezoek in Deventer, komen we zeker weer terug. Groeten,

Matthijs & Sandra, Dinteloord

Linda & Henri. Thank yo uso much for your generous hospitality. Your home is certainly a paradise set in the forest. The birds and the douer sing beautifully. We also enjoyed the frog songs. The breakfasts were very delicious wit hso many choices. We enjoyed talking to your other guest as well You offer such a comfortable placet o stay and you have made us feel very welcome here in Gorssel. Again thank yo uso very much!

Linda & David, San Diego, California, USA

Wat een heerlijke omgeving en wat een goed idee om op deze locatie een B&B te beginnen. Maar een idee wordt pas top als je het ook goed uitvoert. Linda en Henri jullie zijn hierin fantastisch geslaagd! Heerlijk hebben wij genoten van jullie gastvrijheid en jullie prachtig aangelegde tuin. Volgens ons wordt die elk jaar mooier. Bedankt!.

Jack & Anita, Delft

Ook wij zijn hier maar een nacht geweest. De ontmoeting met de ander gasten en Henri & Linda was leuk. We hebben genoten van de tuin. Dank,

Jannita & Nico

Ik was hier maar één nachtje maar er was alles dat ik me maar kon wensen. Bedankt voor de gastvrijheid Henri & Linda! Ik kom zeker terug als ik in de buurt ben.

Niels. Someren

Ik zeg alleen maar : Holland “at the best”. Dank u voor uitstekend gastvriendschap. Ich habe ich sehr wohlgefühlt bei Ihnen und würde jederzeit wieder kommen. Einen schönen Sommer wünscht Ihnen

Eva. Regensburg Deutschland.

Jullie B&B is een AANRADER!

Wij waren voor de eerste keer in een B&B. Het was geweldig. Het is ons goed bevallen. Prima kamer en goed ontbijt en een prachtige tuin. Wij zitten nu nog na te genieten op een van de zonovergoten terrasjes op deze mooie 2e pinksterdag. Bedankt Linda en Henri voor de gastvrije ontvangst en de interessante gesprekjes die wij gevoerd hebben. Veel succes met jullie B&B

Geert en Janny. Emmeloord.

We gaan jaarlijks een weekend met elkaar op pad. Gerrit heeft een goede neus voor leuke plekjes, wat dit jaar zeker weer gelukt is. Het is een moordplek, waanzinnig mooie tuin; eindeloos concert in alle toonaarden. De ontvangst van Ingrid( bedoeld is Linda) en Henry is meer dan leuk, je voelt je direct thuis. De kamers zijn prima. De omgeving is prachtig, Heerlijk gefietst langs de IJssel. Gorssel met More. Leuke winkeltjes en restaurants ook zeer de moeite waard. Ik kom hier zeker nog een keer terug.

Yvonne + Fred. Tilburg.

Leuk om op dfe eerste bladzijde van het gastenboek (3e) te mogen schrijven dat het echt een geweldige B en B is. Aanrader: café “de Hoek: en restaurant de “Bosrestaurant”. We komen zeker nog eens terug!

Francine en Gerrit. Tilburg.

 

Mei 2017

  • schitterende omgeving

  • prachtig terrein

  • hartelijke ontvangst

  • prettige sfeer

  • fijne kamer

  • heerlijk bed

  • uitgebreid ontbijt

een b en b om te onthouden! Dat gaan we zeker doen! Dank,

Cees en Lies. Den Haag.

Wandelen op de eerste tropische dag van het jaar. Ruim 30 graden in Den Helder op 27 mei, een nieuw record. Na een prima dag buiten gewandeld rondom Gorssel, een heerlijke avond. Eten bij Jansen & Jansen, en daarna in de tuin. Dank voor de hartelijke ontvangst. Groet

JanDerk, Monique, Anja, Rob. Zuidwolde, Papendrecht.

De

Eerste ervaring in een B&B!

 

Je staat versteld van:

Onwijs aardige mensen

Prachtige kamers.

Parkeren voor de deur en gratis!

Een mooie plek in de natuur

 

Heerlijk ontbijt.

Eenheid en rust

Unieke Kleuren in de kamers!

Vriendelijke ontvangst

Een mooi uitzicht vanuit de zomerkamer

Lekkere douche.

Dit smaakt naar meer .

Deyamina, Christiaan, Peter, Maurice, Kimberly. Uithoorn

Voor de 3e keer in een korte tijd hebben we in deze heerlijke B&B overnacht. Na een heerlijke dag in Overijssel ( Hengelo en Delden) hebben we genoten van het optreden van Claptunes in het openluchttheater van Gorsel ( Nostalgie voor mij….). Vandaag hebben we nog een dag om te genieten van deze mooie omgeving! Graag tot een volgende (4e) keer en groetjes van

Theo en Wilma. Woerden.

 

April 2017

Ik ben als geboren en getogen Achterhoeker, en ben goed ingeburgerd, hebben we al die jaren het mooie dorp Gorssel over het hoofd gezien. Echt de moeite waard. Waar we voor kwamen hebben we nog niet eens gezien, cultuur snuiven: “MORE”. Het werd natuur snuiven. De mooie tuin met de bevlogen tuinierster. Linda en Harry jullie zijn “op je plek op deze stek” Bedankt voor alle goede zorgen. Jullie krijgen een mooie plek in ons nieuwe B en B boek. Lieve groet,

Ben en Rieke. Winterwijk.

Een prachtige b en b in een schitterende omgeving. Oorden als : Rust, Vredig, ruimte, Natuur komen boven drijven. Enthousiast vriendelijke gastvrouw/heer zorgden voor super ontbijt, dus de fietstocht kan beginnen.

Leo / Els

Wat een fantastische b&b ! Complimenten. Zeer verzorgd en oog voor details. Veel luxe. Bad/tv o de lentekamer en wifi. Ook ’n heerlijk ontbijt in een prachtige omgeving. Ben overigens in de zorg werkzaam en de persoonlijke aandacht is heel prettig. Dank voor uw gastvrijheid. Groet van,

Liza en Mark. Alkmaar.

Een prachtige kamer (zomerkamer) met een fantastische douche. Ik heb heerlijk geslapen en ontbeten. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Nathalie.

Vorige keer was ik hier met mijn dochter, nu met mijn man. Deze keer hadden de winterkamer. Wederom was het heerlijk! Een heel fijne lek, een hartelijke ontvangst en dit alles maakt dat wij ons hier erg prettig voelen! Erg leuk om de tuin nu al een stuk groener te zien dan de vorige keer. Wederom bedankt en we hopen tot in mei ( gaan we ze vragen !)

Theo en Wilma. Woeden.

Wat een prachtige omgeving om een B&B te hebben! Dank voor de hartelijke ontvangst en het overvloedige ontbijt, heerlijk !. Succes met de B&B en wellicht tot ziens !

John & Hellen. Tiel.

Mooie tentoonstelling in prachtig museum. Prachtige omgeving in het voorjaarsbos, ruikt het heerlijk. Dank je voor de gastvrijheid.

Kees & Dorine. Leiden.

Een cadeautje van mijn volleybalteam. Een uitje in de Joppeheuvel. Dit was uitstekend. Mooie plek, tuin, kamer en ontvangst!. Ontwaken in een zonnige winterkamer en dan een uitgebreid ontbijt. Maximaal genieten! Dank je wel!

Kees & Marion. Schalkwijk.

Weer op het laatste moment gebeld. Ik moest voor mijn rug naar het ziekenhuis in Nijmegen vandaag. Dit keer dus niet voor het voetbal maar toch een excuus om naar Gorssel af te reizen. Dit keer de zomerkamer. Gisteren (9-4) leek het ook wel zomer. Tot 8 uur op het terras gezeten bij Willem van café de Hoek!. Alles was weer naar grote tevredenheid. We komen toch altijd graag in Gorssel. Groeten

Jan en Conny. Andijk.

Het was weer heerlijk rustig vertoeven. Even vanuit Zeeland op verjaardag in Gorssel. Na een lekker ontbijt weer terug naar de zee (We missen de bomen nu al.)

Nelli en Rosemarie.

Van een heerlijk verblijf in een perfecte Bed en Breakfast locatie genoten. En wat een prachtige hoge bomen rond de mooie tuin!. Leuk om naar bed gedragen te worden en door te ontwaken bij de zang van al die vogels. Gesmuld van een zeer smakelijk samengesteld ontbijt!. Zeer veel dank ook voor de hartelijke ontvangst.

Francis en Yvonne. Alphen a/d Rijn

 

Maart 2017

Uitstekende locatie, bij het museum en leuke wandelroutes. Hartelijke ontvangst, we konden nog mooi laat terecht. : en natuurlijk een heerlijk en compleet ontbijt!. Vriendelijke groet

Henk & Connie. Tilburg en Goirle,

Beste gastvrouw en gastheer. Een verrassend mooie en gastvrije B+B. Mooi om nog even te wandelen voor er een nieuwe heup in wordt geschroefd. En: nog een mooie laatste wandeltrip voor de vertrekdag.

Wil & Mieke. HX.

Met lekkere bedden en een heerlijk ontbijt.

Rina, Jaap, Lotje, Elp. Amsterdam

Hartelijk dank voor het gasvrije ontvangst; een warme ontvangst. Een verkenning van de omgeving van Joppe. Door een jarige Jopje.

Andi

Een heerlijk verblijf. Onze eerste Ben B ervaring na familiebezoek. Zeer gastvrije ontvangst en heerlijk geslapen. Mooie kamer. Na een heerlijk ontbijt nog genoten van de mooie omgeving. Heel veel dank.

Giel en Margot, Barendrecht.

Dankzij onze Gorsselse vrienden hebben we een uitstekende B&B gevonden, waar we heerlijk konden slapen en zeer gastvrij ontvangen zijn. We hopen dit jaar nog weer terug te komen op zoek naar mooie tuinen in deze omgeving. Heel veel dank.

Renske en Henk, Maasdam

 

Februari 2017

At een heerlijke overnachtingsplek tussen de verhuisperikelen van onze moeder en oma door. We hebben heerlijk geslapen in de B&B en wat een gezellige en gastvrije ontvangst van jullie!. Het voelt helemaal erg welkom. Voor herhaling vatbaar wat ons betreft. Erg bedankt en een groet.

Mette en Wilma, Woerden.

Door de gastvrije eigenaren van Joppeheuvel werd ons dagje Gorssel/Deventer een mini vakantie. Uitstekend geslapen en heerlijk ontbeten. We onthouden dit adres.

Paul & Elize, Hoogvliet.

Nadat we ontspannen hebben in sauna Thermen Bussloo, zijn we een nachtje wezen slapen in de zomerkamer. We zijn zeer vriendelijk ontvangen, de kamer was goed en het ontbijt heerlijk. We hebben heerlijk genoten, bedankt. Groeten

Justin & Mariska, Langedijk.

Beste Henri en Linda. Bedankt voor de meer dan vriendelijke ontvangst. Wij verheugden ons iedere morgen op het fantastische ontbijt. Ook was het heerlijk rusten na het “klussen”. In een woord “geweldig”. Groetjes en nogmaals hartelijke dank.

Henk en Joke, Hoogvliet.

Vogels, bos en frisse lucht. Hier is ontspanning in één zucht. Vanuit het drukke Amsterdamse leven, is dit een oase even. Heel veel dank

Thalia. Amsterdam

Van West naar Oost. We voelden ons getroost. Zo gastvrij ontvangen. In Joppeheuvel waar wij weer naar terug verlangen. Het zijn hier was een feest. Zo vredig hier te zijn geweest. Uit het Westen wij 4 vrouwen.

Daphne, Plaka, Agnes, Lydia, Amsterdam. Haarlem.

 

Januari 2017

Heerlijk geslapen na familiefeestje. Prima ruimte en een gezellige ontvangst. Tot volgende keer!

Florke, Leiden, Hiltjo, Aerdenhout

Als je 3 dagen met z’n tweetjes ( dus zonder kinderen) weg gaat, wat is er dn fijner dan heerlijk in de watten gelegd te worden! Heerlijk bed, fijne douche, goed ontbijt, supermooie omgeving om winterwandelingen te maken, gezellige steden en leuke restaurants. Wat wil een mens nog meer !?. Bedankt ! We zouden het bijna vergeten: bedankt voor de extra lunchpakket-service! Fijn dat dat kon!

Maarten en Mirjan , Gemonde (N.-Br)

Nieuwsgierig geworden naar Museum More, besloten we af te reizen naar het mooie Gorssel. We kozen ervoor om ons bezoek te verrijken met een overnachting. En zo kwamen we in deze heerlijke B&B terecht, fraaie kamers, warme gastvrijheid en een heerlijk ontbijt. Kortom: we hebben genoten! En nu op naar het museum. Veel groeten en hartelijke groet.

Roland, Ingrid, Lidewij & Tesselschade , Voorschoten.

 

December 2016

Een heerlijke nacht in de zomerkamer met volgende ochtend ’n winters tafereel! (-3), prachtige plek en hartelijke ontvangst! Heerlijk om hier even te zijn. Hartelijke groet.

Rob en Monique, Leiden,

Bedankt voor twee gastvrije dagen en het heerlijke ontbijt. Ons bezoek was kort en krachtig, maar het verblijf ”oh-zo” machtig! Volgend jaar zijn we niet meer met twee maar met drie. Wij komen vast nog eens terug met onze ( inmiddels geboren) kleine man. Groetjes

Remo en Lisette

Bedankt voor de vriendelijke ontvangst. En de goede verzorging van het ontbijt. De B&B ziet er top uit, heel netjes. Het was een kort bezoek, maar die is goed bevallen.

Marion, Ronald & Sven

Fijne b en b in een mooie omgeving. We hebben heerlijk geslapen in een prima bed. Lekker ontbijt!.

Geert en Tineke

 

November 2016

Verjaardag van Jan!. Wat een heerlijk verblijf: Prima kamers(bed), overheerlijk ontbijt, sympathieke gastgevers!. Wij komen beslist nog terug.

Paul, Francine, Georges, Monique, Jan

Hoewel de aanleiding om hier aan te leggen een droevige was, hebben we genoten van het verblijf op de Joppeheuvel. Heerlijke kamers en een fijn ontbijt en mooie vogels op het terras. Heerlijk licht binnen. Hartelijk dank.

Marc, Albert, Robbert, Eline, Bob, Thamina

We hebben drie nachten gelogeerd in deze mooie B+B. een fijne, hartelijke ontvangst, mooie kamer, lekker ontbijt en fantastisch uitzicht op de natuur. We weten ons echt in de watten gelegd!. Bezoekjes aan de mooie stadjes Zutphen en Deventer en natuurlijk het mooie museum More. Misschien nog een wandelingetje over landgoed Joppe en dan weer uitgerust naar huis. We gaan onze vrienden enthousiast maken voor deze mooie steek. We hopen nog een keer in de zomer terug te kunnen komen om lekker te fietsen. Bedankt voor de goede zorgen en alle goeds toegewenst en hopelijk tot ziens.

Marcel en Marion, Born.

Heerlijk geslapen en dank voor de gastvrijheid en het lenen van de fietsen!

Wiebe & Gijs

Klara en Mathijs. Ik ben 7 jaar mijn agternaam is de pauw ik vont het heel leuk. Ik vind het heel leuk. Het was super, Bedankt.

Nijke & Robrecht met kinderen Klara en Mathijs

Beste “gastouders”Een allerhartelijkste ontvangst door de gastheer. Een mooie kamer met alle comfort. Een heerlijk ontbijt met en vriendelijke Linda en Harry. Een feest…. Een aanrader.

Els en Wiel. Arcen

 

Oktober 2016

Lieve Linda en Harry. Heel hartelijk bedankt voor de lieve zorgen en gezelligheid. Het is hier een heerlijke plek. Fijn om zo 2 dagen er helemaal uit te zijn

Rob & Petie

Heerlijk dagje gehad hier. Mooi huis, prachtige tuin en fijne B&B kamers. ’s Avonds waren we hier “thuis”in een prettige en verzorgde sfeer. Hartelijk dank voor de goede zorgen en aandacht.

Bette en Joke

Een prima adres om te verblijven. Ons eerste bezoek aan Museum More zullen we niet snel vergeten. We komen hier zeker vaker terug om mooie fietstochten te maken. Ook de wijngaard in Joppe willen we graag bezoeken. Nog genoeg te ontdekken in de Achterhoek!. Dank voor de prima verzorging !

André & Linda, Gouda

Het is ons hier ontzettend goed bevallen. De verzorging is hier geweldig, ook de zelfgemaakte producten bij het ontbijt was heel speciaal. Nogmaals hartelijk dank voor de persoonlijke aandacht, die heel aangenaam voor ons was. Graag tot een volgende keer.

Bennie en Jannie, Stadskanaal

Dank voor een heerlijk rustig verblijf. Een adres om te onthouden en door te geven.

Totie, Amsterdam

 

September 2016

We komen nu al voor de 3e jaar verschillende keren per jaar en nog steeds even goed ontvangen. Dank voor de goede zorgen.

Jos en Marleen, Lombardsijde (Belgie)

Het stond al lang op ons verlanglijstje een lang weekend naar de Joppeheuvel!. Omdat we Alliander collega’s waren heb je mij in 2009 het pand laten zien voordat het verbouwd was. Ik heb zeer veel bewondering voor wat hier gerealiseerd is !!!. Prima verzorging ook. Zou dat komen doordat één van je voorvaderen al hotelier was? ( Henri’s kant). Veel succes samen ! Groeten,

Andre en Marjolein, Santpoort Noord (NH)

Vanuit Zeeland hier heen gereden en gastvrij ontvangen ! De “winterkamer “een prachtige en sfeervolle kamer van alle gemakken voorzien. Lekker ontbijt en gezellig gesprek met gasten en Linda & Henri. Groet

Wella en Rosemarie

Warme ontvangst! B&B om aan te bevelen. Mooie tuin, gezellige ruimtes. Uitgebreid ontbijt. De Joppeheuvel gelegen in een prachtige omgeving!

Fam E, Arcen (LB)

We hebben genoten van jullie prachtige plek en vriendelijke ontvangst en goede verzorging. Prachtige omgeving. Vriendelijk dank voor de goede verzorging.

Fam R.B., Hoogeveen

Vandaag trouwt onze dochter in Gorssel in “More”. Waar kun je dan beter overnachten dan in/op de Joppeheuvel. De ontvangst is warm. Bedden zalig. Kamer koel ( buiten 30 graden). Ontbijt overdadig heerlijk. Dank voor jullie gastvrijheid.

Corien en Jouke, Pingjuun France

We enjoyed our stay at your B&B. The surroundings were very quiet and the settings in the “Forest”very beautiful. After a comfortable sleep and a delicious breakfast we are ready to continue our holidays. ”Totally relaxed”. Thanks,

Chris & Gaby, Newcastle, Australia.

Wij wilden Deventer bezoeken en buiten Deventer overnachten. Mijn broer en schoonzus uit Australië zijn over. We hebben B&B nl geraadpleegd. De uitstraling van zowel het huis als de gastheer en gastvrouw deed ons besluiten deze keuze te maken. Dat is een goede keuze gebleken. Goede accommodatie en uiterst vriendelijke ontvangst. Deze ervaring zullen wij doorgeven aan onze familie en vriendenkring. Bedankt Linda en Henri.

Tony, Corinne Broek in Waterland

Om onze 10 jarige vriendschap te vieren, wilden wij wat bijzonders. Dat hebben we gevonden!. Prachtig huis, mooie tuin, geweldige zitjes, gastvrije ontvangst. Heerlijk geslapen enz… enz….. Dit wordt zeker mond-op-mond reclame!. Succes, hartelijke groeten,

Jeanette en Rola

Gastvrij ontvangst, mooie kamers, heerlij ontbijt. De eerste nachten rustig, laatset nacht trouwerij van de buren, dus… minder geslapen. Maar wel genoten van de muziek.

Jeroen, Petra, Wim en Astrid , Noord Holland

Het was maar een nacht…….. prima geslapen. Kamer was goed. Ontbijt was uit de kunst.

Romke en Marijke

 

Augustus 2016

Zoals vorig jaar een heel plezierig verblijf in jullie B&B Een heerlijke Pompoen “maaltijd”en een goed ontbijt en verder veel bijgepraat over ondermeer de huisvestingsproblemen in Amsterdam en de sores met monumentenzorg. Het is heerlijk om in jullie ruime tuin te zitten en te genieten van de rust die al die hoge bomen en al dat groen uitstralen.

Henk

Heerlijke tijd gehad, prachtige omgeving maar bovenal een charmante B & B met een heerlijke tuin en veel knusse zitjes. Veel dank voor de gastvrijheid en heerlijke ontbijt elke ochtend, wat een feest. Hartelijke groeten,

Mayke, Pauline, Annie

VILLA BOS ROSES! MERCI, 30 ̊̊. Maar heerlijk geslapen. De Groenen.

Anneke, Farelle

We hebben heerlijk geslapen in de Lentekamer en lekker genoten van het uitgebreide ontbijtje. Bedankt voor de goede zorgen!

Tjitsk, Miranda

Wederom genoten van ons verblijf in “Joppeheuvel”. Het voelde als thuiskomen. Graag tot een volgende keer.

Lidia en Eric, Venlo

Fam.. uit Noordwolde ( fr) was hier met groot genoegen. Fijne sfeer een ambiance. Dank!

Frits, Jenny

Heerlijke plek en heerlijk geslapen. Wat een prima plek als tussenstop op onze korte fietsvakantie. Wat een prachtige omgeving. Dank voor de goede zorgen.

Stef / Peter, Utrecht

We hebben heerlijk genoten in dit B en B. Kwamen rond 16.00 uur aan. Lekker wijntje in de tuin! Genieten ! Prachtig vrolijke zomerkamer!. Heerlijk geslapen, wakker geworden met gezang vol vogeltjes. Wat een rust. Daarna heerlijk ontbijtje, gezellig gekletst aan de ontbijttafel met de ander gasten. Nu op weg naar Zutphen. Super bedankt voor de goede zorgen!.

Ingrid, Willemijn. Assen

Lieve Henri & Linda. Wat een fijne plek!. De heerlijke winterkamer, zo licht, rustig en smaakvol ingericht. Geweldig bed en zo’n mooie badkamer, dat wij het gewoon jammer vonden dat wij al de hele dag hadden gebadderd in de Veluwse Bron. Bedankt voor het zeer uitgebreide ontbijt met alles er op en er aan. De Yougurt, krentenwegge, afgebakken croissantjes, dieprode aardbeien ….. Ook de Mini was héél gelukkig. Hopelijk tot een volgeden keer!

Ward & Eva

De “Lentekamer”bracht ons een oase van rust. Tijdens een driedaags zomers verblijf in uw zalige B &B Joppeheuvel. Fietsen in een héél gevarieerde omgeving meer hoeft dit niet te zijn!!!. Het ontbijt was telkens een energieboost om de talrijke fiets kms af te werken. Dank aangename uitbaters.

Paul,. Annemie Kruibeke (België)

Hoi Linda en Henri. Het was heerlijk om hier te verblijven. Goed slapen, heerlijk ontbijt. Toppie. Veel succes verder met jullie B en B. Groetjes

Jantinus. Tineke, Kerkenveld (DR)

Beste Linda en Henri. We hebben een heerlijk en vooral geanimeerd verblijf gehad in jullie prachtige B+B. Heerlijk ontbijt met z’n zessen en de “3 jaargetijden”zijn ons goed bevallen.

Maartje, Hennie, Janny, Gert, Lucia, Han

Beste Henri en Linda Gastvrij ontvangen; heerlijk geslapen, fantastisch ontbijt. We hebben genoten van onze overnachting hier in Gorssel. Hartelijke groeten van:

Drs. jhr. Frans en dr. Wim

Beste Linda en Henri. Het was heel fijn om hier te zijn. We hebben erg van jullie mooie tuin genoten en heel lekkere ontbijt. Hartelijke groeten van,

Joop en Annie

Wat een heerlijk ontspannen begin van ons Deventer boekenmarkt avontuur. Veel dank voor de ontvangst: het was heerlijk in de tuin, ook van de lange avondwandeling door de prachtige omgeving hebben we genoten. Maar nu is het tijd om de bedden te testen, want morgen vroeg begint de dag weer vroeg voor ons. Heel veel succes met jullie mooie B&B.

Kluitman, Blossom & Pepper

Een heerlijke kamer, een prachtige tuin en lekker ontbijt en gezellige en vriendelijke gastheer + gastvrouw. Wat wil je nog meer?. Dank hiervoor.

Frans + Els

Spontaan hier terecht gekomen. Gastvrije ontvangst, gezellig contact. Heerlijk geslapen en goed ontbeten. Wat wil een mens nog meer. Hartelijk dank Henri en Linda!

Hanneke en Jaap

Een warm onthaal door Henri en Linda. We hebben genoten van de mooie omgeving en het huis met de prachtige tuin. Prima plek om een paar dagen te vertoeven. Fijn ontbijt, heerlijke bedden en douche.

Marga en Fleur

Voor de 1e keer in Gorssel in een Bed en Breakfast. Het is me uitstekend bevallen en zeker voor herhaling vatbaar. Henri en Linda zijn heel aardige gastvrije mensen. De kamer is gezellig ingericht en het bed is prima. Uitgebreid ontbijt. Ik hoop hier binnenkort weer te komen.

Wietske, Zwitserland

 

Juli 2016

Erg gastvrij B&B. Zag er keurig verzorgd uit. Zeker voor herhaling vatbaar, bedankt voor alles.

Calra en Arnold “ut ’t mooie “Lechtenvoorde”

Een heerlijk gastvrij oord, alles keurig verzorgd. Heerlijk ontbijt. Beeldige tuin. Enorm genoten, komen graag nog eens terug.

Trinette, Bergen en Marikus

Voor mijn werk een heerlijk ontspannen en erg prettig verblijf. Hierbij ideale mogelijkheden voor een mooie avondwandeling. Bedankt voor een prettig verblijf,groet,

Jeroen,Utrecht

Na een mooie wandeling vanuit Zutphen een hartelijke ontvangst in deze prachtige B and B met schitterende tuin. Prima geslapen, heerlijk ontbijt!!. Bedankt voor jullie gastvrijheid. Hartelijke groeten,

Willemien, Oud Beijerland en Bep, Leusden

Vader- dochter- dag in Deventer, was fantastisch, maar de overnachting en het lekkere ontbijt maakten ons avontuur helemaal af!!. Bedankt voor de goede zorg en de gastvrijheid. De Joppeheuvel is een aanrader. Yara heel erg bedangd voor het ontbijt (Yara 7 jaar)

Menno en Yara(7 jaar), Zoetermeer

Bedankt voor een vriendelijk onthaal!. Alles was fijn geregeld en we hebben genoten van jullie tuin!. Nog veel succes!

Peggy en Patrick

Een weekend weg. Heerlijk bijkletsen, mooie omgeving en een heerlijk verblijf bij jullie. Veel plezier met jullie B&B

Gitta, Rina en Trudy

Een gastvrij verblijf. Een prima kamer en heerlijk ontbijt. Veel succes met jullie B&B

Wiep en Nellie

We hebben genoten. Fijne sfeer in huis en tuin. Grappig toeval ( NWR+Weesp ) Veel succes met je bedrijf,Linda.

Reina, Trees, Truus.

Een prettig verblijk in een mooie kamer en een prima ontbijt. De omgeving is prachtig om te fietsen.

Piet en Hélène, Gennep

Ode aan de tuin. Wat een mooie variatie hoog/laag in de tuin en uitbundige kleuren! Hulde

Loeke en Hanneke, Amstelveen

Heel prettig verblijf in deze prachtige omgeving, van harte aanbevolen!

Joris, Francine, Utrecht

Het is al door iedereen beschreven, maar wat een mooi huis, tuin en omgeving. We komen zeker terug, ook omdat we dit kunnen combineren met vrienden uit Joppe en Olst. We hebben heerlijk geslapen en zijn in verschillende B&B’s geweest, maar nog nooit meegemaakt dat de vloer verlicht wordt als je ’s nachts uit bed stapt. Domotica ten top! Kortom : een heerlijk adres om terug te komen.

Ton & Mariëtte, Den Haag

Bedankt voor de perfecte verzorging tijdens ons verblijf in de Joppeheuvel! Alles was naar wens. Wij komen zeker nog eens terug.

Lidia en Eric

Joppeheuvel, een mooie plek om even tot rust te komen, erg goed geslapen, fijne kamer en een heerlijk uitgebreid ontbijt gehad. Gastheer & Gastvrouw erg vriendelijk, en nemen de tijd voor een praatje.

Jos & Desireé, Ede

Een heerlijke plek in een mooie omgeving. We genoten van het mooie huis en de goede voorzieningen. En een lekker ontbijt met gezelligheid van andere gasten en Linda en Henri. Ondanks de regen genoten van de mooie tuin, heerlijke bed en rust en natuur! Een heerlijke plek, comfortabel en in harmonie.

Alice en Joost, Nijmegen

Beste Linda en Henri. Wat een prachtige plek. Gastvrij, vriendelijk, netjes en verzorgd. Ontbijt was prima, dit genuttigd met de gezelligheid van de andere gasten. Zeker de moeite waard om nog eens terug te komen naar het “mooie plekje”in Gorssel. Graag tot een volgende keer. Nog veel geluk en goede zaken gewenst. Tot ziens, Oant Sjen! Groetnis fann

Ans en Klaas

 

Juni 2016

Linda & Henri. We kwamen 3 dagen om te fietsen maar …. Geen zon, bewolking en donkeren wolken… met regen. Desondanks: genoten van de tuin en van het terras als de zon door kwam. Elke ochtend een heerlijk ontbijt en jullie gastvrijheid. Het werden heerlijke dagen!. We hopen nog eens terug te komen. Dank.

Thea & Roel Rotterdam & Bleiswijk

Een heerlijk verblijf gehad in de Joppeheuvel bij Linda & Henri. Goede ontvangst, prima kamer met een goed bed een dito badkamer. Ontbijt is fantastisch en erg leuk om de verhalen van Henri te horen! Een plek om te onthouden.

Jan Willem & Suzan

We komen hier om museum More te bezoeken. Via internet kwamen we in B&B Joppeheuvel, wat geen verkeerde keuze bleek. Een heerlijk verblijf, de rust , de tuin, de hartelijke gastvrouw en gastheer en het lekkere ontbijt. We onthouden dit adres zeker, voor een volgend verblijf. Bedankt voor de goede zorgen.

Anja & Ans, Heiden & Culemborg

Beste Linda & Henri. Wat een heerlijke plek met een prachtige tuin hebben jullie in Joppe gecreëerd!. Het is hier een B&B&G (=Garden)want dat is echt een groot pluspunt. Dank voor jullie gastvrijheid, gezelligheid en heerlijk ontbijt. Helaas zijn 2 dagen te weinig voor zo’n prachtige omgeving. We komen dus graag nog een keertje terug. Succes met jullie mooie B&B.

Yvonne en Wim, Leidschendam

Heerlijk verblijf in deze mooie oase van rust.

Gerbrand

We hebben genoten van de omgeving en het heerlijke ontbijt met aardbeien. Bedankt voor de hartelijke ontvangst.

Terry en Martei

Beste Henri en Linda. Een heel gezellige avond met jullie gehad. Veel respect voor wat jullie hier met z’n tweetjes hebben opgebouwd. Een B&B waar je “mee voor de kramen langs kunt”Fantastisch. Genoten van de gastvrije ontvangst en de goede verzorging, Bedankt.

Jan en Wilma, Wormer

Beste Linda en Henri. Dank voor jullie “ontmoeting”. We voelden ons hier gastvrij onthaald. Ook dank voor jullie inspanning om zelfs naar Eefde te rijden vanmorgen voor een glutenvrij broodje voor me( Ineke) te kopen. Fijn dat jullie deze paradijselijke plek willen delen met anderen. Hartelijk dank,

Bart & Ineke, Doetinchem en Utrecht.

Liebe Linda, Lieber Harry. Anlässlich eines lebenstages von unseren Freunden durften wir in Euerem wunderschӧnen Hotel übernachten. Wir haben uns von der ersten Minute sehr wohl gefühlt. Das frühstück war sehr lecker und es fehlte an nichts. Wir Danken Euch für tolle gastfreundschaft. P.S. auch wenn die Niederlande nicht beim EM dabei sind. Hoffe ich das ihr ein kleinwennig für die deutsche Mannschafft seid!!!

Fam. B aus Thüringen

Wat een mooie B en B!. We zijn doorverwezen naar jullie door een boer op zijn trekker. We kwamen op de bonnefooi aan de deur en werden meteen hartelijk ontvangen. Heerlijk geslapen en prima ontbijt. Hier ontmoette de winterkamer de zomerkamer. Met zijn allen gezellig ontbeten. Bedankt voor alles, we gaan jullie promoten in Noord Holland en Groningen.

Jacaneline & Wietske, John en Josien

Wij hebben heerlijk geslapen, en een heel prettige ontvangst.

Friso & Netty, Amsterdam

Op de gok naar de Joppeheuvel gereden en geboekt, en goed ( maar kort) genoten van de rust en omgeving!. Het ontbijt was super en vooral heel gezellig met de aanwezige gasten. Voor herhaling vatbaar. Groeten van

Owen, Ivane & Sander

We hebben het er steeds over hoe fantastisch het hier is. Hoe tevreden we ons voelen terwijl we best jaloers zouden kunnen zijn op jullie. Dat is niet het geval, we zijn heerlik op ons gemak. Die herinnering nemen we mee. Dank. Vriendelijke groet,

Paul, Marie uit Gorinchem

 

Mei 2016

Een nachtje in de Joppeheuvel, voordat we het oosten gaan verlaten. Het ligt heel mooi en was al met al heel Gezellig en Verzorgd. Alleen jammer….., de Zon liet zich niet zien, veel regen, hadden graag door de prachtige tuin willen wandelen!. Wie weet een andere keer!. Een hartelijke groet,

Aad en Diny

Zomaar wat woorden die omhoog borrelen na 2x te hebben mogen vertoefd in de Joppeheuvel. Hartelijk, Warm, Gastvrij, Attent, Humor. Jan Steenstraat, Schoon en vooral Héél Gezellig!

Victor, Haarlem

Op voorspraak van Theo en Barbara Ariëns konden wij gevieren bij jullie logeren. Als Westerlingen naar het oosten van het land komen, dan is de ruimte in de letterlijke en figuurlijke zin altijd weer een mooie ervaring. Veel dank voor jullie gastvrijheid en een volgende keer kloppen wij graag weer aan .

Coen & Susan Den Haag, Philip & Patricia Zoeterwoude

Liebe Linda, Lieber Harry, Wir haben es tatsächlich geschaft. Noch einmal bei euch zu ubernachten. Vor nicht mal einem Jahr waren wir schon mal bei euch. Es hat uns auch diese Mal sehr gut gefallen!. Viel Ruhe, Natur & ein leckeres Frühstück. Wir kommen auch gerne noch ein drittes Mal wieder, wenn sich eine Gelegenheit bietet. Vielen Dank für einen freundlichen Empfang & die tolle Gastfreunfschaft.

Familie K aus Hannover( Deutschland)

Ganzen, spechten, merels en nog veel meer vogelzang en geluiden dat we niet aan een bekende diersoort konden toewijzen ( nog ff in ’t grote dierenboek bladeren!,) Heerlijk geslapen , en een enthousiaste gastvrouw en- heer in een rustieke omgeving maakten het verhaal compleet. Bedankt voor de gastvrijheid en dit adres staat zeker op ons lijstje voor een volgende keer.

Daphne & Marcel

3 Nachten in de B&B van Linda en Henri was super! Prachtig huis, zeer smaakvol ingericht. Schitterende tuin met eekhoorntjes, veel vogels. Gefietst in de mooie omgeving. De leuke stadjes Zutphen en Deventer bezocht en natuurlijk museum More. Last but not least: Linda en Henri zijn bijzonder gastvrij, toeschietelijk en behulpzaam. Geen minpunten. Een adresje om dóór te vertellen en iedereen aan te raden.

Ada en Edwin

 

April 2016

Een paar fijne dagen in oost Nederland met jullie B&B als vertrekpunt. Hoofddoel “More” maar ook de Maya expositie in Assen was zeer geslaagd. B&B als verblijf was voor ons nieuw, voor de hand liggend. Maar na deze ervaring voor herhaling vatbaar. Meer huis en fantastische gastvrouw –heer. Tot Ziens.

Ruud & Mary, Haaren

Wat een prettig verblijf hier, alles in orde! Eekhoorns van boom tot boom. Vogels in alle kleuren ! We komen gaarne nog eens!

Jacques, Amsterdam

Vanmorgen wakker geworden in een zon overgoten kamer. En met zoveel vogelzang! Een heel fijne plek om van hier uit de omgeving te bekijken. Nu voor 1 nacht, maar zeker de moeite waard om nog eens terug te koen. Hartelijke groet.

Louise, Schiedam

B&B de Joppeheuvel
Bij het ontbijt gezellig gekeuvel
Welgelegen in het Bos
Wandelt er lustig op los
Maar met bos, cultuur en plezier
Is er voor iedereen plezier
Daarna hoger ? Gen gezeur!
Restaurants te kust en te keur
Wel eens elders net zo goed
Maar nimmer bete!
Bedankt voor jullie gastvrijheid.

Linda & Harry, Ans & Richard

 

Maart 2016

Dank voor heerlijk verblif. Fijne kamer met veel licht en uitzicht op mooie tuin met vogels en eekhoorns. Een fijne kennismaking met Gorssel en omgeving!. Dank voor jullie hartelijke gastvriheid. Hartelijke groet.

Tineke & Carine

Wat een heerlijke plek om tot rust te komen en je hoofd leeg te maken !. Dank je wel Linda en Henri voor de gastvrijheid en de goede zorgen ( heerlijk ontbijt!). Heerlijk geslapen in de lente kamer ! Met een goed en ontspannen gevoel rijd ik vandaag weer naar huis.

Tjitske, Moordrecht

We hebben genoten van het gastvrij onthaal, goede bedden en heerlijk ontbijt.

Jaap & Annet, Gouda

Fantastische plek, midden in de natuur. Hartelijke ontvangst, mooie kamers en een ontzettend lekker ontbijt. Komen graag nog een keer terug. Hartelijke groet.

Frank & Marjo, Gouda

Heerlijk zo’n plek. De rust en alla vogels , een paradijsje. Alles bij elkaar alsof je in een warm bad belandt. Geweldig e gastvrijheid. Dank je voor de pleisters.

Jos & Els

 

Februari 2016

Enjoyde Staying here. Very comfortable rooms. Very frendly and welcoming. Excellent Breakfast.Well Situated Location

Teresa, GB

Een paar dagen weg in de voorjaarsvakantie. Vanaf de kust dit maal naar het oosten. Zutphen bezocht( Leuk stadje! ) en naar Gorssel voor het Museum. Een aanrader trouwens!. Hier een fijne plek gevonden met een hartelijke gastheer en –vrouw. “s avonds naar het Bosrestaurant voor goed eten en dan terug naar de Joppeheuvel voor een heerlijk bed. We hebben hier een fantastisch onderkomen gevonden. Tot ziens ! (?) !

Hans & Inez, Oostvoorne

Omdat we naar de wedstrijd Heracles-AZ gingen zochten we voor 1 nacht een slaapplek in ( of vlakbij) Gorssel en we hebben de juiste keuze gemaakt door de Winterkamer bij jullie te boeken. Na een schitterende wedstrijd ( die overigens door AZ met 3-6 is gewonnen) een borrel bij “de Hoek”, sliepen we heerlijk in een mooie schone kamer. En bij het opstaan bleek dat de winterkamer een beetje doorgetrokken was naar buiten want er lag een laagje sneeuw en het krokkelde nog wat na! Prachtig om te zien. Heerlijkontbeten, alles prima! Voor herhaling vatbaar!

Jan & Conny, Landijk

 

Januari 2016

1 overnachting gezocht voor een etentje in Gorssel met en bij vrienden. Wat we op internet zagen bleek in het echt prima te kloppen. Prima verzorgt B&B met vriendelijke gastheer/vrouw. Aanrader.

Jan & Annemie

Een heel prettige kennismaking met Gorssel!. Na een fantastisch diner bij vrienden, een mooie nachtwandeling naar de Joppeheuvel. De B+B laat niets te wensen over. Nu genoten van een fantastisch ontbijt. Dank je wel voor de gastvrijheid.

Menno & Janine

Een gastvrije ontvangst met alle prima faciliteiten. Genoten van het uitgebreide ontbijt met uitzicht op detuin, waar verschillende vogels zitten en de eekhoorns. Gisteren gegeten bij het Bosrstaurant ( dat op maandag open is) in Joppe op loopafstand. Veel dank voor de heerlijke 2 dagen. Joppeheuvel is zeker een aanrader.

Flip & Sandra

Dit weekend wilden we graag naar museum More, lekker op ons gemak. Een overnachting gezocht in deze omgeving en kwamen terecht bij de Joppeheuvel!. We zijn aangenaam verrast door de vriendelijke ontvangst, het heerlijke bed en uitgebreide ontbijt. Kers op de taart: uitzicht op de witte tuin én de gezellige, persoonlijke babbel.

Ron & Tesse, Zoetermeer

 

December 2015

“Trotz des traurigen familiären Auslasses, haben wir uns hier sehr wohlgefühlt. Die Herzlichkeit von den Gastgeber hat uns gut getan. Die gemütlichen Zimmer haben abends immer zu einem Tee eingeladen den Tag ausklingen zu lassen. Wenn alles gut geht werden wir nächstes Jahr wieder hier sein. Herzlichen Dank für alles.”

Brigitte & Herr Schuurman (Vater und Tochter), St Augustin (D) und Palma de Mallorca (SP)

“Great pleasure to stay here. Beautifull surroundings, lovely cities in the neighbourhood and very nice hosts. For sure we will come back to stay here again.”

Liliane & Jarl, Sao Paulo ( Brasil) & Brüssels (B)

“Wat een rust!! Prettige Bed en Breakfast. Aardige eigenaars, heerlijk ontbijt. Geweldige plaats Deventer. Alle ingrediënten voor een heerlijk vriendinnen weekend.”

Bea, Truus, Saskia, Roy, Huizen

“En zo zijn we weer een jaartje verder. Vorig jaar een fijnen gastvrijheid ondervonden en dat was nu niet anders. Dank u wel. En fijn dat we op het laatste moment nog een collega mocht blijven slapen. Goed geregeld. Ga zo door en wellicht tot volgend jaar.”

Gerald & Annet, Renske & Marco, Gert, Deventer, Winterswijk en Belgie

“Voor ons de eerste keer in deze omgeving, wat is dat goed bevallen. Onze gastheer en vrouw zijn erg vriendelijk en gastvrij, altijd in voor een babbeltje en erg trots op hun mooie tuin. Gorssel is een leuk dorp, nu in de kerstsfeer, heel gezellig. Diverse goede restaurantjes. Vooral het Bosrestaurant springt er wel uit. Als we weer in de buurt zijn komen we weer terug, “een echte aanrader” We hebben genoten. Ons verblijf in de Blauwe winterkamer bij Linda en Henri was top.”

Jan & Joke, ’s Hertogenbosch

 

November 2015

“Wat een prachtig gebied. Wat een vriendelijke ontvangst. Een heerlijke plek om naar terug te keren, en dat gaan we zeker doen. Een mooie kamer, en om af te ronden een heerlijk ontbijt. Gegeten bij het Bosrestaurant en dat is ook een absolute aanrader. Tot gauw.”

Fred & Renée, Dordrecht

“Fijne plek hier, lekker in ’t bos. Heerlijk geslapen. En dan heerlijk ontbijten. Super verzorgd.”

Herman & Giny, Diekmannshausen (D)

“Wat een heerlijke plek. Mooie kamer en prima geslapen. Goed verzorgd ontbijt was heerlijk. En wat een gastheer. Bedankt voor de prettige / gezellige ontvangst. Lieve groet.”

Ine & Brenda B&B “ons Stekkie”, Beemster

“Zoals beloofd zijn we hier terug en terug super ontvangen.”

Jos & Marleen Lombardzijde (B)

“Het was heerlijk om weer aan de Joppelaan te slapen. 50 jaar geleden zijn wij ons huwelijk daar begonnen. Bedankt voor de vrijheid! Wie weet, tot ziens.”

Ali & Ben, Nederland

“Een schitterend zonnig herfstweekend hebben we uitgekozen voor een weekendje Achterhoek. Na enkele familiebezoekjes op zaterdag kwamen we ’s avonds in het donker aan bij de Joppeheuvel, waar de gastvrouw en gastheer ons beiden in de deuropening stonden op te wachten een allervriendelijkste ontvangst. Nog niet eerder hebben wij gelogeerd bij een B&B en we keken onze ogen uit bij het zien van onze kamer, de zithoek en hoe sfeervol en keurig alles is. Dezelfde ogen rolden bijna uit hun kassen toen we de volgende ochtend de gordijnen openden en we het uitzicht/ tuin zagen… Prachtig!. Ontbijt was fantastisch, gesprekjes gezellig. Kortom, een harde dobber voor andere B&B’ s om hierover heen te gaan! Dank!”

Jos & Diane, Leeuwarden

 

Oktober 2015

“Prima naar onze zin gehad. Fijne kamer en fijn dat er zelf koffie /thee gemaakt kan worden. Het ontbijt was uitstekend, prima ondergrond om een stevige wandeling te gaan maken. Bedankt voor de hartelijke ontvangst in deze prachtige omgeving.”

Nellie & Wim, Haarlem

“Helaas maar één nachtje gebleven, maar heerlijk tot rust gekomen. Prima geslapen, gewekt door de uil in het bos. Gezellig en lekker ontbijt met ander gasten. Hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid en veel succes met de B&B.”

Edwin & Annabel, Nederland

“Prima verblijf in een prachtige omgeving. Heerlijk gegeten bij “Jansen en Jansen”!. Goed bed en dito douche!. Dank voor de gastvrijheid en veel succes met de B&B.”

Han & Yolande, Nederland

“Na een gastvrije ontvangst een heerlijk verblijf in een gezellige, warme kamer. Heerlijk geslapen en toen een fantastisch ontbijt. Tot ziens!”

Elly, Nederland

“En s ’nachts de roep van de uil! Het was zo helemaal goed . Bedankt.”

Joke , Nederland

“Genoten van de mooie kamers en heerlijk ontbijt. Het was een short stay, succes en misschien tot een volgende keer.”

Laetitia, Nederland

“We hebben genoten van het verblijf! Goed geslapen allemaal. Suggestie we zouden het leuk vinden om bij het ontbijt lokale streekproducten te kunnen eten. De verse aardbeien en Deventerkoek waren een leuke verrassing. De TV was perfect!”

Familie S, Nederland

 

September 2015

“Good hotel with very nice garden. Good place to enjoy your holiday.”

John, Jingdezhen, China

“Hartelijk dank voor de fijne ontvangst. Tot in november, we komen terug.”

Jos & Marleen, Lombardszijde (B)

“We kwamen voor familiebezoek in Epse, mooie locatie, prachtige kamer( ( Winterkamer) Schoon, netjes de kamer, fijn dat er thee en koffie op de kamer was. Goed ontbijt, en gezellig dat we met andere gasten waren. We bedanken de gasvrouw en heer, de ontvangst was erg goed en gezellig.”

Aad & Corrie, ‘s Gravenzande

“Veel dank voor de gastvrije ontvangst! We hebben genoten van de fijne kamer, het heerlijke( uitgebreide) ontbijt en de mooie omgeving. Prachtige uitvalsbasis voor onze fietstochtjes en het mooie plaatsje Gorssel. (incl. museum MORE en prima restaurants.”

Loes & Peter

“Prachtige locatie, alles prima, we komen zeker terug.”

John & Betty, Haren

 

Augustus 2015

“Aan alles gedacht. We hebben genoten van de zomerkamer, de tuin, het ontbijt en de mooie omgeving. Een plek waar het heel goed toeven is!”

Willemijn & Saskia, Barendrecht

“Nachtje gelogeerd in jullie mooie B&B. Heerlijk ontbijt, lekker geslapen. Bedankt daar voor. Genoten van jullie gastvrijheid. Met de fiets op het pontje over de IJssel naar Deventer geweest. Daar ( tussen de buien door) stadwandeling gedaan, een aanrader. Zo diht bij huis en toch zo anders. Lekker gegeten bij “de Hoek”. Succes met jullie B&B, groetjes!”

Stan & Yvonne, Beltrum

“Prettige ontvangst in een mooie , groene omgeving. De kamer is ruim, de bedden goed en een prima douche. Een uitgebreid ontbijt zorgt voor een goede afsluiting.”

Irma & Hans, Zuidlaren

“Heerlijk verblijf gehad. Ruim appartement met bad: super!. Kleding gewassen & een goed gesprek, wat wil je nog meer?”

Mirre, Groningen

“Een heerlijk adres ,’n gezellige ruime kamer. Leuke ontvangst. Ontbijt met alles er op en er aan, een adres om terug te komen en om aan te raden!”

Hans & Mirjam, Zaandam

“Heerlijk een paar dagen en nachten in jullie mooie B&B verbleven. Het is een prettig verblijf in een fijn huis en tuin. Enthousiaste en aardige eigenaren die heel gastvrij en service gericht zijn. We hebben hier in het open tuinen weekend 6 mooie tuinen gezien. Het lijkt wel alsof we een week op vakantie waren! Dank je wel!”

Popko & Ria, Ens

“We zijn hier gekomen voor de open tuinen route in Gorssel. Mooie tuien gezien. “middags de grootste zomerstorm sinds lang…. Bomen omgewaaid e.d. Maar…heerlijke dag gehad; fijne B en B in prachtige omgeving, mooie kamer en prima bedde. En de volgende morgen een heerlijk ontbijt, en … de zon scheen. Dank voor de hartelijke ontvangst.”

Job & Mieke, Huizen

“This is a very nice B&B. I like the room very much! It is clean and tidy. Thank you so much for arranging the bicycle for mee, also gave me a usefull map, so that I would cycle around and see the beautifull side of Gorssel. You two are really nice hosts, I believe that ther will be more and more people come and stay in your beautifull B&B!. Wish you the best!”

Jennet,Hong Kong ( China)

“We kwamen aan met veel ( auto) lawaai, maar daarna hebben we genoten van de rust! Dank!”

Brigitte & Jaap, Nijmegen

“Heerlijk geslapen, heerlijk ontbijt, prachtige tuin waar we nog even fijn hebben gezeten. Een prima plek na een mooie dag fietsen door de Achterhoek. Voor herhaling vatbaar!”

Joke & Rene, Leiden

“Een prachtige locatie. Goed verzorgd en lekker gegeten. Vriendelijk gastgezin.”

Ine & Harry, Hellendoorn

“Was goed vertoeven op deze mooie locatie. Heerlijk ontbijt. Voor herhaling vatbaar. De tuin is een verrassing.”

Frans & Leny, Heerlen

“Prachtige bed & breakfast met prachtige tuin waar we heerlijk ons glaasje wijn konden drinken. We hadden geluk natuurlijk met het mooie weer. Ook heerlijk geslapen en gegeten! Tot een volgende keer!”

Margo & Peter, Alphen a/d Rijn

“Heerlijke ambiance. Prachtige gasvrije tuin met gastvrije “hoteliers”. Prima kamer/heerlijk bed, lekker ontbijt. Kortom heerlijk verwend. Dank hiervoor.”

Lucas & Hetty, Den Bosch

“We hebben heerlijk geslapen in B&B. Super lekkere bedden. Ontbijt, goed verzorgd!. Mooie omgeving en zeker een aanrader voor anderen.”

Roos, Nibbixwoud

“Wat een heerlijke plek om te verblijven! Prachtige kamer, met zo veel zorg ingericht. Lekker bed en uitgebreid ontbijt. Echt een aanrader. Dank dat ik om 22,45 ng aan mocht komen. Vandaag genieten van museum en omgeving. Wie weet tot een volgende keer.”

Patty, Alkmaar

“Wij zijn heel blij dat we deze leuke accommodatie hebben gevonden en we danken onze gastvrouw en onze gastheer voor het super lekkere ontbijt met blik op de heerlijke tuin. Jullie worden aanbevolen aan onze vrienden. Tot ziens!”

Helga & Jurgen, Dorsten (D)

“Heerlijke ligging, oase van rust en stilte. Prachtig vogelconcert ’s morgens. Heel gastvrije en hartelijke gastheer-vrouw. Lekker gevarieerd ontbijt, een aanrader!! Prachtige streek om te fietsen. Deventer op stelten: wat een feest!”

Adrien & Ariane, Gent (B)

“Heerlijke bedden! Mooie kamer. Vriendelijke mensen. Prachtige vogelconcerten en tuin. Goede uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Lekker ontbijt, veel diversiteit.”

Bettie & Aafke, Drachten

 

Juli 2015

“Na een sportieve badmintondag hebben we hier lekker geslapen. We zijn erg gastvrij ontvangen in deze mooie omgeving. Het zag er allemaal heel netjes uiten we hebben genoten van het ontbijt. Namens ons alle vier heel erg bedankt voor de goede zorgen. We voelden ons erg welkom en hopen dat er na ons nog vele gasten mogen volgen, maar dat zal wel goed komen. Lieve groetjes van de Tilburgse badmintonners en fanatieke ouders.”

Kokkie, Maaike, Nico, Vicky, Tilburg

“Mijn eerste ervaring met een B&B in Nederland is goed bevallen. Mooie plek, schone en smaakvolle kamer en prima ontbijt. Ik kom vaker terug!”

Lonneke, Huizen

“Mooi kleuren gebruik in Zomerverblijf en in de ontbijtkamer en in de tuin. Vooral ’t zonnige geel. Bijzondere douche, maar door het vele water geen droog plekkie meer om met droge voeten te staan. Idee is om nog een extra klapdeurdeel erbij aan te koppelen zodat de vloer voor de verwarming droog blijft. Alles is bijzonder helder en schoon. Heerlijk overvloedig gezond ontbijt. Onze Dank.”

Marjan & Kees, Amsterdam

 

Juni 2015

“Tijdens het ontbijt hebben we geleerd hoe de ramen te sluiten. Met vaste hand klaarde de gastvrouw het karwei. De dag tevoren hebben we in de IJsselvallei een gemoedelijk familiefeest genoten, gelardeerd met overheerlijke spijzen en besprenkeld met spiritueel vocht. Ondertussen geselde de koperen ploert het gezellige dakvertrek alwaar we ons tevreden in de sponde lieten rollen. Maar niet nadat we de frisse boslucht de opgebouwde hitte lieten verdrijven. En daartoe moesten die ramen even open. En die kregen we ’s ochtends niet meer dicht. Het uitgebreide ontbijt smaakt voortreffelijk!. Het familiefeest, bezoek aan het nieuwe museum en verblijf bij jullie was ’n echte mini-vakantie. Geslapen als ‘n ( Doorn)roosje en gewekt met een uitgebreide ontbijttafel. We dachten dat er nog meer gasten waren, maar het was allemaal voor ons! De Joppeheuvel zal nog vaak genoemd worden in ons Limburgse land!”

Jose Frank, Kerkrade

“Beautiful location, a peaceful oasis in a busy country. Hebben heel lekker geslapen en staan nu weer klaar voor een andere drukke dag. Great to experience een echt Hollands ontbijt! Heel hartelijk bedankt. See you in New Zealand sometime again.”

Ken en Mieke, Turongi (New Zealand)

“In jullie schitterende B en B voelden we ons als gasten ook echt “thuis”. Zo heerlijk in-en-uit lopen in de prachtige tuin, genietend van het zonnetje en het prachtige vogelconcert! De kamer was ook heerlijk comfortabel. We werden wakker met de gordijnen open, dus midden in het bos! Fantastisch! Heerlijke afsluiting vanmorgen met een fijn ontbijtje. Gastvrij staat bij jullie hoog in het vaandel!”

Willy en Simea, Heemskerk

“Very nice People. Good Service. Wonderful Diner( Breakfast). Lovely Garden!”

Sue, Shun De Foshan City (China)

“We hebben het hier heel erg gezellig gehad. Gewekt door een koor van vogels. Gezellig ontbijt. Heel veel succes met de B en B.”

Rene, Ruurlo

“Vielen dank für die herzliche Aufnahme in eurem Haus! Wir haben uns hier, in der Nähe von Bob und Brigitte, sehr wohl gefühlt. Wir haben sehr gut geschlafen und dar Früstück war echt lecker. Wir kommen gerne wieder. Liebe Grüße.”

Die Hannoveraner, Hannover (Deutschland)

“Van het westen komend, de Joppelaan binnenrijdend, denk je “nou, dat ziet er aardig uit”- verder de oprit van nr. 86 oprijdend, denk je”wat is dat een mooi huis”’ de ontbijtkamer binnenkomend, denk je “wauw!!”en de gastheer en mevrouw sprekend, denk je “wat een beschaafde en vriendelijke mensen” en eenmaal “gesetteld”denk je “super”. De bossen rondom verkennend, denk je “schitterende omgeving om te fietsen en te wandelen”. Fietsen, dat gaan we nu doen. Dit was een prima plek als basis om van hier uit de Achterhoek en de mooie steden Zutphen en Deventer te verkennen. Daar is dan alle tijd voor.”

Paul en Heidi, Muiderberg

 

Mei 2015

“Super leuk B&B . Jammer dat we hier maar voor 1 nachtje waren. We hadden de zomerkamer erg leuk met zitje in de dakkapel erg mooi uitzicht over de tuin. Kortom compliment voor de inrichting en de goede verzorging. Zeker aan te bevelen. Succes met alles en bedankt voor de goede zorgen!”

Gert en Alien, Holtheme

“Heerlijke B&B in een prachtige omgeving. Ontbijt zeer goed verzorgd en een heerlijke lentekamer. Als we nog eens naar deze omgeving komen hoeven we niet meer te zoeken, maar bellen we gelijk hier naar toe.”

Anne-marie en Geurt, Tilburg

“Thank you for a wonderfull stay in your lovely B&B. Your garden is beautiful! This is a beautiful area of the Netherlands.You have been very kind to us.”

Marty & Rolland, Holland (MI USA)

“Such a wonderfull B+B. Best wishes for continued success in filling out jpur map!. This home and yard are beautiful! Thanks you for your generous hospitality.”

Arvill & Elaine, Shawnut (MO USA)

“Een mooie, tot in de puntjes verzorgde accommodatie. Fijne gastheer en gastvrouw, klantvriendelijk en onderhoudend. De omgeving is mooi en rustgevend. Ontbijt gevarieerd en smaakvol. De wifi-ontvangst liet te wensen over, maar we hebben begrepen dat hier binnenkort aan wordt gewerkt. En …. We hebben nog nooit zovéél stopcontacten op en kamer gezien. Dank voor de prima service.”

Peter & Riki, Rotterdam

“Het was prettig hier een paar dagen te logeren. Hartelijk ontvangst, uitgebreid ontbijt. Mooie omgeving. Als we nog een keer komen nemen we de fiets mee!”

Wolter & Jenny, Deil

“Die Zeit war kurz, es war sehr schӧn, Auf Wiedersehn.”

Knokloch, Seelze (Deutschland)

“Zeer mooie accommodatie. Gastvrij ontvangst. Super mooie omgeving! Hartelijk dank.”

Helga, Dordrecht

“We hebben 2 heerlijke nachten ( en dus 3 dagen) gehad in jullie fijne B&B: goed verzorgde en mooi ingerichte kamers met veel comfort. Deze sfeer gaf een fijn “thuisgevoel”. Hartelijk ook dat we overal in jullie privé tuin mochten zitten, erg gastvrij. Zo nu en dan even een gesprekje vonden we ook erg leuk. Bedankt voor alles en hartelijke groeten van ons alle drie…. En veel succes met jullie b&b, maar dat komt wel goed!”

Stoffel, Wiepie & Leonie Easterein (Fr)

 

April 2015

“Wat een prachtige locatie! Een grote dosis vriendelijkheid en gastvrijheid maken het plaatje compleet.”

Hans & Anita, Hellevoetsluis

“We vonden het heerlijk hier! Een fijne plek, lekker rustig, een mooie en prettige kamer. Prima bedden! Heerlijk om een tijdje te verblijven.”

Pepijn & Jeanine, Gouda

 

Maart 2015

“Prachtige plek, ideaal om vanuit hier te wandelen en te fietsen, heerlijk ontbijt, kortom ik heb ervan genoten, zelfs van het lopen in de regen.”

Anneke, Hilversum

 

Februari 2015

“Voelde me gelijk super veilig en comfortabel. Warm in de kamer en ontbijtruimte. Heerlijk geslapen, super lekker (Nederlands!) ontbijt, hmmm krentenbollen! Kortom, fijn verblijf, tour door ’t huis van Henri & Linda en vast en zeker tot ziens, bij jullie hier of wellicht bij ons in de Gîte.”

Elly & Ton, Bellavilliers France

“We hebben het hier super naar onze zin gehad! Gastvrije en vriendelijke ontvangst, super kamer. Een adresje om te onthouden. Succes verder.”

Jos & Willemien, Boekel

 

Januari 2015

“We hebben genoten! Het was een kort verblijf maar wel super! We komen zeker nog eens terug. Vriendelijk. Mooie schone kamer. Verzorgd ontbijt, fijne douche, zelfs Senseo op de kamer, eigenlijk weinig op aan te merken, ga zo door! Succes!”

Hans & Heleen, Kapelle

“Great place.”

Jason Mcintire, Iowa USA

 

December 2014

“Heerlijk ontbijt, Vriendelijke mensen. Schone kamers. Top dus”

Vincent, Zoetermeer

“Prachtig gelegen. B&B waar we gastvrij onthaald zijn. Genoten van de rust en het heerlijke ontbijt.”

Miguel & Ineke, Amsterdam

“Zeer aangename ontvangst, hartelijk en vriendelijk. Leuke kamers en rustige omgeving,Heerlijk! We komen terug.”

Gerdrick, Kessel, België

“Onze eerste ervaring in een B&B,gelijk een super leuke ervaring. Wordt moeilijk te overtreffen. Warme ontvangst, heerlijke bedden. Hartelijke “gastvrouw en heer” Prachtige omgeving. Voor herhaling vatbaar”

Irene & Anja, Dordrecht

“Ook in de winter, nota bene op St. Nicolaasdag, hebben we heerlijk geslapen en ontbeten. “Voortreffelijk”. Komen zeker terug voor een paar dagen. Veel succes met de B.B.”

Nel & Klaas, Hellevoetsluis

 

November 2014

“We hebben genoten!. Een prima accommodatie en een leuke gastvrouw en gastheer!!bedankt voor de heerlijke overnachting!! Heel veel succes met de B&B en wie weet tot ziens!”

Gino & Marieke, Amersfoort

“Beiden zijn we erg enthousiast. Zo verzorgd en schoon. Beter kon al niet. Heerlijk bed goede douche. Het ontbijt was uitgebreid. We hebben helaas, door het diner, het niet veel eer aan kunnen doen. Nogmaals hartelijk dank”

Hans & Henny, Breda

“Gastvrije ontvangst. Mooie kamer, goede bedden. Jammer dat we niet wat langer kunnen blijven om van de omgeving te kunnen genieten. Tips douche nog wat beter maken met bv planchet voor de shampoo, shampoo zelf. Iets om de water’overlast’ op de vloer te voorkomen . Als we in de buurt zijn zullen we zeker overwegen om nogmaals te overnachten.”

Yvonne & Frans, Delft

“Opmerkingen: Geen, Alles OK.”

Gert, Naarden

“Heerlijk onderkomen en zeer gastvrije ontvangst. Wat is de omgeving prachtig. Zo heerlijk in de herfst. Een overheerlijke sauna in de buurt en wat wijntjes proeven. Onze trouwdag was een echt cadeautje!”

Paul & Tecla, Amsterdam

 

Oktober 2014

“Uitstekend en zeer gastvrij adres!”

Sandra & Eric, Makkinga

“Geweldige B&B voor herhaling vatbaar, onze dank voor de goede zorgen.”

Pieter & Gerda, Kleverskerke

“It is beautifull, peacefull house. We enjoyed staying here.”

Yen Yang, Taipei, Taiwan

 

September 2014

“Hartelijke ontvangst. In een woord geweldig. Is een aanrader voor andere mensen. Bedankt.”

Ton & Mien, Zeeland ( N.B.)

“Gezellig, goed ontbijt, goede slaapkamer en douche. Alles positief.”

Jo & Tonnie, Zeeland (N.B)