Landelijk gelegen

Mooie tuin

B&B De Joppeheuvel

Groene omgeving

Kamers

Elke kamer in Bed & Breakfast De Joppeheuvel in Gorssel heeft eigen sanitaire voorzieningen. Twee kamers hebben zelfs het toilet apart van de douchegelegenheid. Dit is ideaal voor b.v. twee vrienden of vriendinnen die samen op fiets- of wandeltocht zijn. Elke kamer heeft een zitje met gemakkelijke stoelen waar genoten kan worden van het uitzicht op de tuin of waar, in de winter en lente kamer tv gekeken kan worden. Internet is overal aanwezig en koffie en thee kan op de kamer gemaakt worden. De koelkast in de ontbijtkamer staat ter beschikking van de gasten.

De winterkamer ligt op de begane grond en krijgt ’s ochtends prachtig gefilterd licht binnen door het bos ten oosten van het huis. Deze kamer beschikt over een tweepersoonsbed, TV en een eigen badkamer met ruime douche, wastafel en toilet.

 

 

De zomerkamer heeft twee eenpersoonsbedden, die tegen elkaar geschoven kunnen worden. De kamer heeft een inpandig balkonnetje waar heerlijk gezeten kan worden met uitzicht op de tuin. De kamer kent een toilet met wastafel en een aparte douche. De kamer heeft geen TV.

  

De lentekamer is frisgroen van kleur, ruim en speels van opzet met verschillend plafondhoogte en balken. De kamer heeft een tweepersoonsbed en daarnaast een bedbank (volwaardig bed van 90×200). Daardoor is de kamer geschikt voor twee personen (samen of apart), eventueel met kind tot 8 jaar. De badkamer heeft een bad en toilettafel. Het toilet is in een aparte ruimte.

  Lentekamer De Joppeheuvel Lentekamer De Joppeheuvel

Prijzen:
De prijzen per nacht zijn €95,- (2 personen) of €85,- (1 persoon) per kamer.  Dit zijn de prijzen, inclusief ontbijt en toeristenbelasting. We ontvangen het bedrag graag kort voor het verblijf op reknr NL34INGB 0682 8285 80 tnv. H. Jaartsveld.

In de zomerperiode (van half juni tot eind augustus) geldt in principe een minimale verblijfsduur van twee dagen. Wilt u toch voor één nachtje komen, dan rekenen we 10,- extra bovenop de kamerprijs.

We hanteren een maximumverblijfsduur van 6 nachten. U kunt kosteloos annuleren, tenzij u korter dan 24 uur voor verblijf annuleert. Dan brengen we de helft van de kamerprijs in rekening. Onze inchecktijden zijn tussen 16.00 en 18.00 uur. Mocht dat niet uitkomen dan kunnen we in overleg een andere tijd afspreken.

Reserveren:
Het reserveren van één of meerdere kamers kan via het sturen van een e-mail of door te bellen naar 06-10867850. U kunt ook onderstaand contactformulier gebruiken.
Mocht onderstaand formulier niet werken in uw browser, dan kunt u beter rechtstreeks naar ons mailen via